Digital kommunikation har ingen grænser – ALPHATRAD udvider sin database af 600 professionelle indtalere, hvormed vi tilbyder ind sprog for internationale målgrupper, videoindhold, kommentering eller e-læringsmateriale osv.

Som udbyder af oversættelsestjenester har indtalerne fra ALPHATRAD den sædvanlige specialiserede oversætterbaggrund, som sikrer en pålidelig oversættelseskvalitet hos en international, traditionel oversættelsestjenesteudbyder.

Hvad enten det drejer sig om en virksomhedsfilm, e-learning-kurser eller telefonmeddelelser – så kan ingen virksomhed, som eksporterer tjenester og produkter, undgå kommunikation på modersmålet i det respektive land.

Mange digitale tjenester, der er afhængige af lydindhold – såsom forklarende film, lydguider eller sprogkommentarer og voice-overs i PowerPoint-præsentationer – kræver derfor overbevisende indtalere, der kan tilpasse indholdet på det respektive modersmål i mållandet.

ALPHATRAD udvider nu sin database af individuelle indfødte sproglige lydtjenester til globale virksomheder – og har nu omkring 600 indfødte talere på 34 målsprog og dialekter. Lydtjenesten til vores kunder spænder fra valg af en passende indtaler til det færdige lydprodukt som f.eks en telefonmeddelelse eller en messevideo.

Produktionen foregår i samarbejde med professionelle studier som arbejder sammen med ALPHATRAD.

Oversættelsestjenester for international succes

ALPHATRAD hjælper virksomheder over hele verden, takket være professionelle oversættelser på mere end 100 sprog, og i begge kombinationer – dvs. fra kildesprog til målsprog, og den anden vej rundt.

Vi har 80 filialer i Europa som har adgang til et internationalt netværk af 3.500 kvalificerede oversættere og indtalere, som alle oversætter og/eller indtaler på deres modersmål. Oversættere fra ALPHATRAD oversætter kun til deres modersmål, og har altid en yderligere specialisering, der sikrer ekspertise og viden inden for den respektive branche. Derudover anvendes der også TM-systemer (hukommelsessystemer) som f.eks. TRADOS.

Lydtjenester og sprogtjenester fra ALPHATRAD er baseret på dette. Dette sikrer den absolutte professionalisme af oversættelsestjenesterne, som er en nøglefaktor for virksomhederne. Med den nye mulighed, som inkluderer mere end 600 professionelle som indtaler på deres modersmål, har virksomhederne nu yderligere muligheder, når de ønsker at udvide deres digitale indhold internationalt.

ALPHATRAD er en del af Optilingua International gruppen der har mere end 40 års erfaring, og 80 kontorer spredt over Europa. Optilingua gruppen arbejder – foruden deres faste personale – samme med oversættere fra hele verden, og tilbyder dermed tekniske, juridiske og specielle fagoversættelser, samt mange andre oversættelsestjenester.

Pressemeddelelse - Alpha - Logo

Kilde / Logo: Alphatrad

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen

*

code