P ressemeddelelse.dk blev tilfældigt “fundet”, tænkt og skabt en fredag i sommeren 2009. Idémanden bag Pressemeddelelse.dk, Tommy Wohlert, sad i toget på vej fra Herning til Helsingør – mod den sluttelige endestation i Hornbæk.

En pludselig tanke dukkede op… fandtes der mon et godt sted på nettet for pressemeddelelser? Flere søgninger blev gjort og flere domæner blev tjekket…. nej, der var ikke umiddelbart en sådan hjemmeside for pressemeddelelser. En af de første tanker var også, at pressemeddelelser nok ikke længere var top moderne i disse tider målt i forhold til sociale medier samt andre samlings- og markedsførings hjemmesider, men det var da stadig en måde at komme “ud med ordet” – at nå “ud til en målgruppe” – at øge synligheden for en virksomhed, forening, kommune osv.

Tanken om at brugen af pressemeddelelser skulle være forældet er her – anno 2021 – fuldstændig manet i jorden. Flere og flere kontakter os hver uge for at udgive og udsende pressemeddelelser for dem – herunder også skrive deres pressemeddelelser. Og med besøgstal på 7000-8000 på de skønneste dage, da giver vi også en masse synlighed tilbage til vores kunder – både på den korte og lange bane.

Vi arbejder løbende på at videreudvikle Pressemeddelelse.dk til at imødekomme vores kunders behov samt følge med udviklingen inden for markedsføring – både af os selv og kundernes pressemeddelelser.

Verdens ældste pressemeddelelse, jvf. oplysningerne på Wikipedia, er fra 1906.

Pressemeddelelse favicon