DI Sydvestjylland ser store perspektiver i en ny midtjysk motorvej, og organisation anbefaler en linjeføring vest om Billund.

PRESSEMEDDELELSE – Ny midtjysk motorvej vest om Billund vil gavne mest

– Det vil gavne vores område mest, hvis motorvejen bliver placeret, så den går vest om Billund. Det vil give en motorvejsbetjening af store landområder, der hidtil har været afskåret fra det overordnede vejnet i landet. Vi kan på den måde få revitaliseret store områder i det sydvestjyske, og give grobund til nye pladskrævende produktionsvirksomheder med brug for gode forbindelser ud i verden, siger formanden for DI Sydvestjylland, adm. direktør Jesper Toft Mathiasen, Claus Sørensen A/S.

DI Sydvestjylland mener også, at en hærvejsmotorvej vest om Billund samtidig vil lette rekrutteringen af medarbejdere, med en forbedret og hurtigere vej til og fra arbejde.

– Vi er bevidste om, at lønsomheden af en ny motorvej kan beregnes på mange måder, vores anbefaling er, at man ikke overser det erhvervsudviklende element, når det skal gøres op, hvilken linjeføring der vælges.

– Vi ønsker derfor, at støtte borgmester Ib Kristensens anbefaling om en linjeføring vest omkring Billund, siger Jesper Toft Mathiasen.

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos chefkonsulent i DI Sydvestjylland Johan H. Pedersen, tlf. e-mail jhp@di.dk, eller presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Pressemeddelelse - DI Dansk Industri - Logo

Kilde / Logo / Foto: DI Sydvestjylland

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen