Viborg-virksomheden itpilot er på en spændende vækstrejse og åbner snart en ny afdeling i Viby, Aarhus. Den strategiske udvidelse er en del af itpilots ambitiøse vækststrategi og er en direkte respons på den stigende efterspørgsel fra kunder i Aarhus og resten af Østjylland.

Med etableringen af den nye afdeling ønsker itpilot at intensivere sin relation til både kunder og erhvervslivet i Aarhus. Udvidelsen skal muliggøre et endnu tættere samarbejde med eksisterende og nye kunder og samtidig også styrke virksomhedens lokale tilstedeværelse.

Direktør hos itpilot, Kenneth Løwe, udtaler: ”Aarhus er en by fyldt med potentiale og innovation. Vi ser frem til at være en aktiv deltager i det lokale erhvervsliv og arbejde sammen med både eksisterende og nye kunder for at skabe imponerende softwareløsninger, der er med til at styrke og digitalisere virksomhederne.

Kenneth Løwe fortsætter: ”itpilot har altid haft en vision om at levere skræddersyede softwareløsninger, der går ud over forventningerne. Åbningen af vores nye afdeling i Aarhus er en vigtig milepæl i vores fortsatte vækstrejse og styrker vores evne til at opfylde kundens behov.

Derudover skal den nye afdeling også bidrage til at tiltrække nye talenter til virksomheden. Der er samlet mange forskellige it-uddannelser i Aarhus, som er interessante for itpilot, og så er Aarhus også en by, hvor mange dygtige it-profiler bosætter sig.

At tiltrække nye talenter er en afgørende faktor for vores vækst og innovation. Derfor er Aarhus også særdeles tiltalende for os, når vi gerne vil tiltrække de bedste talenter og have dem med på holdet,” udtaler Kenneth Løwe.

Den nye afdeling forventes at åbne midt i oktober og er beliggende i Business Park Aarhus på Hasselager Centervej.

Om itpilot

Itpilot har leveret skræddersyede softwareløsninger til virksomheder både nationalt og internationalt siden 2008. Virksomheden er dedikeret til at hjælpe andre virksomheder med at realisere deres digitale visioner og nå deres forretningsmål. Dette opnår de gennem en bred vifte af tjenester, herunder softwareudvikling, webudvikling, app-udvikling og meget mere.

Ud over den nye afdeling i Viby J har itpilot hovedsæde i Viborg.

Læs mere om virksomheden på itpilot.dk

Kontaktinformation

For mere information, kontakt:

Kenneth Løwe
Direktør, itpilot
info@itpilot.dk
+45 87 25 07 87

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen