Julen nærmer sig med hastige skridt, men hos IT-konsulenthuset, Safe IT-Solutions, har de allerede oplevet julemagien.

Safe IT-Solutions har netop indgået en købsaftale med deres mangeårige samarbejdspartner fra Næstved, Agilex om dennes hosting- og hjemmesideaktiviteter. Dette overgår til Safe IT-Solutions i december 2023.

PRESSEMEDDELELSE - Den lokale IT-virksomhed, Safe IT-Solutions køber aktiviteter fra anden virksomhed!

FOTO: Anders Kjøller Munch

”Det føles som en semilokal udvidelse af vores virksomhed, da vi i forvejen har en del kunder i Næstved-området, hvor flere af de nye kunder kommer fra. Vi har et godt lokalkendskab til miljøet og de virksomheder, der ligger heri”, udtaler direktør og indehaver af Safe IT-Solutions, Matias Aabye.

Udvidelsen var en unik mulighed

Hosting og websupport er allerede services, som Safe IT-Solutions udfører for mange af deres nuværende kunder. Opkøbet var derfor en unik chance for at udvide virksomheden med mere lokale kunder inden for et område, de i forvejen er eksperter på.

”Vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at vi vil blive taget rigtig godt imod af vores kommende nye kunder. Og vi glæder os rigtig meget til at lære alle vores nye kunder bedre at kende”, fortsætter han.

Samarbejdet med Agilex står stadig stærkt, og december måned bliver brugt på en lang overdragelse af aktiviteterne til Safe IT-Solutions, så overdragelsen af kunderne bliver gjort på den bedst mulige måde.

”Det er utrolig vigtigt for os, at kunderne ikke føler, at der nu kommer en stor virksomhed, som binder dem på hænder og fødder i lange bindingsperioder. Vi ændrer ikke de nuværende aftaler og vil holde fysiske møder med samtlige kunder, så vi kan byde dem ordentligt velkommen”.

Hvad tilbyder Safe IT-Solutions?

Safe IT-Solutions er et IT-konsulenthus, placeret midt i Vordingborg. De er eksperter i at skabe tilpassede IT-løsninger til deres kunder, som kommer fra mange forskellige brancher og erhverv. De har specialiseret sig i området, hvor IT-sikkerhed berører GDPR-lovgivningen, så de via deres løsninger sikrer, at kunderne bliver IT-sikre hele vejen rundt.

Deres vision er ligetil: ”Vi stræber efter at skabe IT-løsninger til vores kunder, der er helhedsorienterede med den korrekte balance mellem IT-sikkerhed og brugervenlighed. Ellers bliver de simpelthen ikke brugt”, afslutter Matias Aabye.

Alle nye kunder kan se frem til at modtage en velkomstmail fra Safe IT-Solutions i starten af december.

Yderligere information

Safe IT-Solutions ApS

Telefon: +45 73 11 16 16

E-mail: info@safe-it.nu

Hjemmeside: https://safe-it.nu

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen