PRESSEMEDDELELSE - TBT støtter lokalsporten for unge i Brønshøj Boldklub

TBT’s logo får nu lov til at pryde denne træneruniform i Brønshøj Boldklub.

Tandlægerne Brønshøj Torv (TBT) har netop indgået et sponsorat af U17 holdet i Brønshøj Boldklub – bedre kendt som de unge hvepse. Dermed kommer klubbens nyudnævnte cheftræner for U17 holdet, Peter Sørensen, fremover til at bære TBTs logo på kampuniformen.

Peter Sørensen netop blevet udnævnt til cheftræner for holdet i november 2023, og han kommer med erfaring fra både seniorfodbold i Solrød FC og ungdomsfodbold i Køge Boldklub. Talentchefen i Brønshøj Boldklub er lykkelig over den nye cheftræners tiltræden:

“Jeg er enormt tilfreds med, at vi har fået Peter med om bord. Jeg er sikker på, at Peter vil falde godt til i klubben både socialt og sportsligt”, udtaler talentchef Jesper Mathiesen.

Hos Tandlægerne Brønshøj Torv er de begejstrede over, at den nye cheftræner kommer til at bære klinikkens logo på trøjen. TBT har længe været på udkig efter gode lokale initiativer, som tandlægeklinikken kunne støtte. Derfor er der også stor glæde at spore i klinikken på Brønshøj Torv, nu da sponsoraftalen er kommet i hus:

“Vi er rigtig glade for at kunne give lidt tilbage til Brønshøj Boldklub, der har givet så meget til bydelen i mange år. Hos TBT synes vi, at det er vigtigt, at erhvervslivet støtter op om sporten i lokalområdet, og det får vi mulighed for med dette sponsorat ”, udtaler tandlæge og medejer af TBT, Luca Bastholm, som i øvrigt selv har trådt sine barnesko i netop Brønshøj Boldklub.

Faktisk har Tandlægerne Brønshøj Torv for nyligt begyndt at støtte andre gode sager, der trækker tråde langt udenfor Brønshøj-Husums grænser. Blandt andet er Tandlægerne Brønshøj Torv blevet klinikpartner for Tandsundhed Uden Grænser, der arbejder for at forebygge tandsygdomme blandt børn i udviklende lande.

Hvem er TBT?

PRESSEMEDDELELSE - TBT støtter lokalsporten for unge i Brønshøj Boldklub

Tandlægerne Mikkel Fabricius (tv.) og Luca Bastholm (th.) på klinikken i Brønshøj.

Tandlægerne Brønshøj Torv (TBT) er en moderne tandklinik i hjertet af Brønshøj i København, hvor 5 erfarne tandlæger står klar til at hjælpe dig med alle former for tandbehandlinger. Klinikken tilbyder alt fra klassiske tandtjek og tandrensning til mere omfattende behandlinger.

På klinikken finder man blandt andet Luca Bastholm, der er en af landets førende tandlæger inden for behandlinger med de gennemsigtige tandbøjler af plastic, Invisalign. Han arbejder tæt sammen med tandlæge og medejer Mikkel Fabricius, der har særlig ekspertise i implantater, behandling af slidte tænder samt kosmetisk tandbehandling.

KILDE: Atak A/S

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen