Der er passagernedgang i lufthavnen, og tallet forventes at falde yderligere inden for de kommende uger: Lukkede grænser og unødvendige rejser frarådes.

PRESSEMEDDELELSE: Status på Corona-effekten i Billund Lufthavn

I uge 11 oplevede Billund Lufthavn et fald i passagerer på 47 procent sammenlignet med samme uge sidste år. Passagernedgangen forventes at blive større i løbet af de kommende uger og i takt hermed, forventer lufthavnen, at flyselskaberne vil indstille størstedelen af flyvningerne på kort sigt.   

– Vi forventer, at de nye tiltag og anvisninger fra myndighederne medfører endnu flere aflysninger. Vi følger det selvfølgelig på tæt hånd, så vi hele tiden har et overblik over, hvordan det påvirker vores lufthavn, siger Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn.

Dialog med medarbejderne

Billund Lufthavn er tilfredse med aftalen mellem regeringen og erhvervslivet, der netop giver mulighed for at holde personaleomkostningerne nede og dermed hjælpe lufthavnen og medarbejderne. Lufthavnen er i øjeblikket i dialog med medarbejderne om de forskellige muligheder for frihedsafholdelse.

PRESSEMEDDELELSE: Status på Corona-effekten i Billund Lufthavn

Kilde / Logo / Foto: Billund Lufthavn

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen