Plusbog.dk har netop overrakt prisen som Årets Forfatter til Sara Blædel, mens Maria Johansen med bloggen Book me up, Scotty! er vinder af Danish Book Blog Award.

PRESSEMEDDELELSE: Sara Blædel er Årets Forfatter

Online boghandlen Plusbog.dk løftede her til eftermiddag sløret for, hvem der kan kalde sig Årets Forfatter 2019. På scenen på Bogforum i Bella Centret annoncerede kommerciel direktør Anne Stampe Olesen, at krimiforfatter Sara Blædel løb med glasstatuetten og den fine hæder. 

”Sara Blædel har igennem langt over et årti leveret medrivende historier. Hun begejstrer med sine krimier bogelskere i både ind- og udland, og med ’Pigen under træet’ har Sara Blædel igen skabt en krimi, der vil gøre indtryk,” siger kommerciel direktør Anne Stampe Olesen.

Netop ’Pigen under træet’ udkom i går, og Sara Blædels nye krimi topper allerede bestsellerlisten på Plusbog.dk.

Som noget nyt er Årets Forfatter for første gang i år blevet fundet via en afstemning på Plusbog.dk, hvor de danske bogelskere har kunne afgive deres stemme. De øvrige nominerede forfattere var Katrine Engberg og Michael Katz Krefeld. 

”Det har været vildt at opleve, hvor mange stemmer der er strømmet ind. Både læserne, forfatterne og forlagene har vist stor opbakning til afstemningen, og vi synes, det er det helt rigtige, at det er bogelskerne, der har bestemt, hvem der skal have æren i år,” siger Anne Stampe Olesen. 

Anne Mette Hancock og Hella Joof har tidligere vundet den fine pris.

Ved samme lejlighed overrakte Plusbog.dk også Danish Book Blog Award til årets danske bogblogger. Den vandt Maria Johansen, der står bag bogbloggen Book med up, Scotty!.

For yderligere oplysninger:

Kommerciel direktør Anne Stampe Olesen 60 67 15 18.

PRESSEMEDDELELSE: Sara Blædel er Årets Forfatter

Kilde / Logo / Foto: Freeway

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen