Nordens største kreative messe i Fredericia er årets vigtigste begivenhed for virksomheder i hobby- og håndarbejdsbranchen.

PRESSEMEDDELELSE: Udstillere giver den gas på Kreative Dage

Om godt to uger slår Kreative Dage – Nordens største kreative messe – dørene op for en snes tusinde besøgende, og det er ikke kun hos arrangørerne, der er travlhed før kickoff.

– Vi har ligget vandret det seneste halve år, blandt andet med at skære stofruller op i stykker, så vi har materiale nok til messen. Vores omgivelser synes nok, vi er lidt svære at komme i kontakt med – alt handler om Fredericia i denne tid, lyder det med et smil fra Lone Døi. Hun er indehaver af Butik Kastanja i Odense, som sælger patchwork, broderi, garn med mere i butikken og på www.kastanja.dk.

Kreative Dage er årets vigtigste salgs- og udstillingsvindue for fynboerne, og alle sejl sættes til i MESSE C:
– Vi laver en flot og indbydende stand, hvor der er demonstrationer, inspiration og masser af spændende varer. De besøgende skal have valuta for pengene, så vi går meget op i at forny os fra år til år, understreger Lone Døi.

Spinderiet kører i døgndrift

Søstrene Heidi og Pia Johannesen driver webfirmaet Krea Deluxe, som kommer til Fredericia på en bølge af succes. Med udgangspunkt i deres eget bæredygtige, økologiske luksusgarn skaber de tidløse hækle- og strikkedesigns, som hitter langt uden for landets grænser.

– Ved sidste Kreative Dage var vi repræsenteret i tre lande – i dag er vi til stede i 17 lande, fortæller Heidi Johannesen. Særligt kits til en hæklet adventskalender samt de søde elge ”Hr. og Fru Moose” er blevet så store sællerter, at det kniber med at følge med.
– Men spinderiet i Portugal kører 24-7, så vi blandt andet er klar til Kreative Dage, som uden sammenligning er den vigtigste messe for os. Vi har udvidet mandskabet på standen, og vi har det skønneste nye julekit med, som vi afslører i Fredericia, siger Heidi Johannesen.

PRESSEMEDDELELSE: Udstillere giver den gas på Kreative Dage

Outlet, workshops og sceneoptræden

Også en anden fast udstiller i Fredericia, Creativ Company A/S, har nyheder klar til messen:
– Vi præsenterer i år et stort outletområde på standen, hvor der er op til 70 procent rabat på en lang række kvalitetsprodukter, siger markedsdirektør Poul Møller Albers.

Med mere end 12.000 hobbyartikler i sortimentet er det ikke alt, der er plads til i Fredericia.
– Men vi giver den blandt andet fuld gas med julevarer, og der bliver også arbejdende workshops, hvor børn og voksne kan jule. Desuden vil Kreakassen og Shane Brox stå på vores stand og præsentere en jule-kreakasse, oplyser han.

Hver dag klokken 15 er Creativ Company på Scene 2 for at introducere en nyhed, nemlig Sticky Base, som er en selvhærdende modelleringsmasse, der kan iblandes perler, pailletter, mini-glaskugler etc.
– Alle tilhørerne får naturligvis mulighed for at lave noget kreativt, som kan bruges til årets juledekoration, siger Poul Møller Albers.

Kreative Dage finder sted i MESSE C Fredericia den 25.-27. oktober. Se mere på www.kreativedage.dk.

PRESSEMEDDELELSE: Udstillere giver den gas på Kreative Dage

Kilde / Logo / Foto: MESSE C

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen