Nakskov revyens revydirektør, Thomas Findval Sølvskov, kan med glæde meddele, at de er klar til 2024 og starter billetsalget d. 6. november, hvor alle billetter du køber inden d. 1. januar, er sat ned med 50 kroner!

Revydirektør Thomas Findval Sølvskov kan præsentere holdet, der skal stå på scenen til næste sommer med premiere d. 2. august og spiller helt frem til 24. august. Nakskov revyen udvider med 2 forestillinger, og spiller også 2 søndage, og ellers spiller revyen onsdag til lørdag.

Tidligere på måneden kunne Thomas allerede løfte sløret for at kapelmesteren til næste års revy igen bliver Jens Nørremølle. Jens Nørremølle gav revygenren sig eget lille præg, hvilket gjorde at Nakskov Revyens musik bare blev løftet til andre højder. Derfor er bestyrelsen og revydirektøren meget glade for at Jens igen har sagt ja til at være kapelmester.

Men han er ikke den eneste som bliver genganger, for til næste år kommer nemlig holdet fra 2023 til at stå igen. Så derfor kan vi endnu en gang præsentere Anne Bergfeld, Dan Loffredo og Maja Muhlack på scenen. De skal selvfølgelig stå der i selskab med revydirektør Thomas Findval Sølvskov.

Nakskov Revyen kommer igen i år til at spille på Hotel Harmonien i et fantastisk tæt samarbejde med Dan Lykkegaard, der er ejer og direktør for hotellet.

”Det at vi har fået sådan et godt samarbejde med Hotel Harmonien og selvfølgelig Dan Lykkegaard, det er jeg rigtig glad for, og det at Dan kan se et kæmpe potentiale i revyen, og at han lader os spille på hotellet, gør at jeg slet ikke er nervøs for opbakningen til revyen.” Udtaler revydirektøren, og forsætter: ”Det at vi har et så centralt sted at spille i Nakskov og kunne servere mad inden forestillingen starter, og samtidig gør det intimt, er det mest ideelle overhovedet for en revy”.

Det er også derfor revyen har fået titlen ”Det roer på hotellet”, der fortæller at vi stadig er nede hvor roerne gror og at det endnu en gang er på Hotel Harmonien. Revydirektøren kan også godt løfte sløret for hvad der i hvert fald kommer tilbage på hotellet: ”Altså vi har kaldt den ’Det roer på hotellet’ fordi nogle bestemte roer gerne vil komme tilbage og ytrer sig lidt om hvad der sker på sydhavsøernes marker og især i kommunen. De har fået et nyt skudt på stammen, og hvad det betyder, det må tiden vise” Fortæller en grinende direktør.

Man kan igen i år købe mad inden forestillingerne, og i år har vi valgt at man kan vælge mellem 3 forskellige retter. Det bliver ligesom sidste år, at man der er plads til 120 spisende gæster og 30 ikke-spisende gæster. De spisende gæster er igen placeret ved runde borde, og ikke-spisende ved stolerækker. Det er igen i år Restaurant Surt & Sødt, der står for maden. Maden som man kan vælge mellem forestillinger onsdag til lørdag er som følgende:
Wienerschnitzel med dreng, ærter, ovnstegte kartofler og skysovs.
Kyllingebryst på bund af grønkål med ovnbagte rodfrugter og kartofler.
Vegetarretten er en skål grøn salat med forskellige grøntsager og med hjemmebagt brød og dressing.

Søndagsforestillinger der spiller kl. 14.00, vil man kunne købe kaffe og kage, kaffe ad libitum, ved de runde borde.

Billetsalget starter d. 6. november, og billetterne koster i år 310 kroner for ikke-spisende, 525 kroner for spisende gæster til forestillingerne onsdag til lørdag og 450 kroner til forestillingerne om søndagen. MEN køber du billetterne inden d. 1. januar sparer du 50 kroner på din billet, og derfor holder vi ’Early Bird’ resten af 2023.

Billetter kan købes på www.nakskovrevyen.dk eller via billetexpressen.

Pressefoto: Henrik Delfer

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen