Glatte gulve er skyld i mange ulykker i levnedsmiddelindustrien. De nye sikkerhedssko Sika Highline fra danske Sika Footwear, giver brugeren større skridsikkerhed og nemmere rengøring.

PRESSEMEDDELELSE: Et skridt mod større sikkerhed på arbejdet

Sika Highline er designet med så få syninger som muligt, så den er nemmere at holde ren. Foto: Sika Footwear.

Omkring hver fjerde arbejdsulykke skyldes skrid, fald eller styrt, og medarbejdere i levnedsmiddelindustrien er mere udsat for arbejdsulykker end medarbejdere i andre brancher, viser tal fra Arbejdsskadestyrelsen. Derfor er det vigtigt med fodtøj, der kan hjælpe medarbejderne til at stå fast på forskellige typer underlag, der er blevet glatte af for eksempel olie, mel eller blod.

PRESSEMEDDELELSE: Et skridt mod større sikkerhed på arbejdet

De nye sikkerhedssko fra Sika Footwear findes i flere forskellige modeller og i farverne hvid og sort. Foto: Sika Footwear.

Sål med selvrensende effekt

Den danske sikkerhedsskoproducent Sika Footwear har udviklet en ny sikkerhedssko, Sika Highline, der er særligt velegnet til brug i levnedsmiddelindustrien. I udviklingen af skoen er der især blevet fokuseret på, at skoen skal være skridhæmmende, hygiejnisk og let at gøre ren foruden at give størst mulig komfort til brugeren.

– Det specielle sålmønster giver skoen en selvrensende effekt, fordi snavset falder ud, når man går. Desuden er Highline designet med så få syninger som muligt, så der ikke samler sig snavs på skoen, fortæller Head of Sales and Marketing hos Sika Footwear, Hans Løve. Han tilføjer:

– Også komforten er taget med i betragtning i designet. Vi har gjort skoen lettere og sålen fleksibel og stødabsorberende, så skoene er behagelige at have på over selv en lang arbejdsdag.

PRESSEMEDDELELSE: Et skridt mod større sikkerhed på arbejdet

Sikkerhedsskoene ”Highline” fra Sika Footwear er designet med en særligt skridhæmmende ydersål og er velegnet til arbejdspladser med glatte overflader. For eksempel bagerier og slagterier. Foto: Sika Footwear.

Begejstring hos Kohberg

De første 200 par sko er sendt ud til Sika Footwears kunder, deriblandt brødvirksomheden Kohberg Bakery Group A/S. Her har rengøringskoordinator Martin Vagner været med til at teste skoen, og han er begejstret.

– Skoene føles mere skridsikre end vores sidste sko. Og så er de nemme at holde rene og hygiejniske, fordi de store mellemrum i mønsteret gør, at snavset nemt kan vaskes af i vores fodtøjsvaskere. Selv efter en lang testperiode med adskillige rengøringer, ser slidstykket på snuden fortsat meget fint ud, siger han og fortsætter:

Highline har en fantastisk pasform, godt med plads og luft forrest i foden, som gør skoen meget åndbar. Det betyder en hel del for mig, for jeg har normalt varme fødder og skal gå med skoene mange timer om dagen.

Sika Highline findes i flere forskellige modeller og i to farver, hvid og sort. Alle modellerne kan fås i størrelserne 35-50.Highmmmm

PRESSEMEDDELELSE: Et skridt mod større sikkerhed på arbejdet

Sika Highline er behagelige at have på over en lang arbejdsdag. Foto: Sika Footwear.

PRESSEMEDDELELSE: Et skridt mod større sikkerhed på arbejdet

Kilde / Logo / Foto: Sika Footwear

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen