Linuxnordic post 4 Cogia 1080x1080 1

Cogia GmbH er baseret i Frankfurt og er en af de førende teknologivirksomheder inden for sikker kommunikationssoftware i Tyskland. Cogia tilbyder højsikrede kommunikationsløsninger, der er fuldt kompatible med GDPR og ePrivacy reglerne. Cogia Intelligence og Linux Nordic ApS annoncerer nu partnerskab. Linux Nordic leverer og servicerer Linux mobil, server og computer hardware og software som sikrer datasikkerhed og dataetik.

I partnerskabet, vil Linux Nordic levere konsulenttjenester, lokal support på første niveau samt sikker lokal hardware og lokal cloud-hosting til Socializer Messenger. Dette samarbejde har til formål at forsyne det nordiske marked med Cogias innovative og sikre kommunikationsløsninger.

Pascal Lauria, administrerende direktør for Cogia, udtrykker glæde over partnerskabet og sin forventning om et langt og succesfuldt samarbejde, og udtaler:

Ved at arbejde tæt sammen med Linux Nordic forventer Cogia, at være optimalt positioneret på det nordiske marked og at have en smidig udrulning af Socializer Messenger til sikker kommunikation.

CEO for Linux Nordic, Robin Haug, understreger, at cyberangrebstrusler er stigende og er derfor glad for at kunne bruge Cogias sikre messenger-app og videresælge denne løsning:

Partnerskabet med Cogia gør det muligt for os at tilbyde vores kunder en state-of-the-art og pålidelig kommunikationsløsning, der beskytter følsomme data og samtidig opfylder kravene til sikkerhed og privatliv. Vi glæder os til at kunne præsentere disse løsninger til alle vores B2B og B2G kunder. Samarbejdet indebærer også, at Cogias løsninger tilpasses Linux Nordics mobilsortiment og dermed det nordiske markeds behov, og på sigt også skræddersyede Cogia Phones.

Om Cogia:

Cogia er et softwarefirma fra Frankfurt am Main, Tyskland, grundlagt i 2010. Det tilbyder AI-baserede, fortrolige løsninger inden for sikker kommunikation, cybersikkerhed, big data-analyse og webovervågning. Deres kundeportefølje omfatter store virksomheder fra mange industrier, herunder Volkswagen, BMW, IPSOS, Lufthansa og regeringen i en EU-stat.

Om Linux Nordic:

Linux Nordic leverer verdensklasse B2B & B2G datasikkerhed og dataetik gennem distribution og servicering af skræddersyet state-of-the-art open-source mobil, computer og server hardware, firmware, OS og software. Virksomheden har som formål at fremme Linux som grundlag for hardware, firmware, software og operativsystemer. Linux Nordic lægger stor vægt på kvalitet, sikkerhed, omkostningsbesparelser og miljøvenlighed – og altid personlig service og support.

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen