PRESSEMEDDELELSE: Porsche stopper produktionen i 2 uger på grund af coronavirus

Porsche

Stuttgart. Fra den kommende uge stopper Porsche produktionen i første omgang i 2 uger. Sportsvognsproducenten reagerer dermed på det hastigt stigende antal smittede med coronavirus og de deraf følgende anbefalinger fra myndighederne. Ud over den primære beskyttelse af medarbejderne er flaskehalse i de globale leveringskæder medvirkende til, at man ikke længere kan opretholde en ordentlig produktion. Sideløbende hermed forbereder Porsche sig på en tilbagegang i efterspørgslen og sikrer sin økonomiske styrke med de beslutninger, der er blevet truffet. Hovedfabrikken i Zuffenhausen og fabrikken i Leipzig lukkes fra på lørdag (21.03.2020). Disse tiltag foretages i en koordineret proces og i tæt dialog med tillidsmandsapparatet.

”Med disse tiltag yder vores virksomhed sit bidrag til at beskytte medarbejderne og inddæmme spredningen af coronavirus. Der er endnu ikke noget overblik over de faktiske følger. Derfor er det for tidligt at komme med en prognose. Det står klart, at 2020 bliver et meget udfordrende år”, siger Oliver Blume, som er øverste chef hos Porsche AG. ”Vi kan kun håndtere denne pandemi i fællesskab og med konsekvente tiltag.” Derfor tager Porsche sit virksomhedsmæssige og samfundsmæssige ansvar alvorligt og stopper produktionen. Vi vil løbende holde øje med situationen og vurdere den på ny.

Ud over det midlertidige stop for produktionen har Porsche indført en række skærpede tiltag: Der er eksempelvis lukket ned for tjenesterejser, hjemmearbejde er taget i brug i langt større omfang, og møder må kun finde sted via videokonference eller som telefonmøde.

Porsche Center København og Porsche Center Aarhus holder åbent med normale åbningstider. Porsche Servicecenter Vejle holder åbent, men tager kun imod kunder efter telefonisk aftale. Alle efterlever de danske sundhedsmyndigheders krav.

Flere informationer samt film- og billedmateriale i Porsche Newsroom: newsroom.porsche.de

Billedmateriale i Porsche Newsroom (http://newsroom.porsche.de) samt for akkrediterede journalister i Porsche-pressedatabasen (https://presse.porsche.de).

PRESSEMEDDELELSE: Porsche stopper produktionen i 2 uger på grund af coronavirus

Kilde / Logo / Foto: Porsche

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen