Efter et års pause, hvor vi ikke kunne mødes til juletraditionen over dem alle, kan Salling igen invitere til lystænding af de tusinde funklende julelys – og som en ekstra julegave en udendørs koncert med Pernille Rosendahl, der synger julen ind.

PRESSEMEDDELELSE – Salling fejrer 115 år med kæmpe lystændingsfest og livekoncert med Pernille Rosendahl

Salling tager igen i år hul på julen med den traditionsrige lystændingsfest, hvor forventningsfulde aarhusianere hvert år møder op foran Salling og i fællesskab tæller ned, inden Sallings facade på et splitsekund forvandles til en kæmpe, funklende julegave.

I år vil der være livekoncert og masser af julehygge både ude og inde helt frem til kl. 22, når Salling inviterer til den store lystændingsfest fredag d. 5. november kl. 19.

”Vi har glædet os og ventet utålmodigt på denne særlige dag, hvor vi igen kan invitere byen til lystændingsfest. Vi er meget taknemmelige over, at vi igen kan give hele byen en oplevelse ud over det sædvanlige og det er en stor fornøjelse, at vi i forbindelse med Sallings 115 års jubilæum kan præsentere et af de største navne på den danske musikscene”, siger Salling marketingschef Birthe Wiberg.

Udendørs koncert med Pernille Rosendahl

Til at skabe den helt rette julestemning vil Pernille Rosendahl give minikoncert, så snart julelysene er tændt, og den helt specielle julestemning lægger sig over byen. Pernille Rosendahl er sofistikeret og smukt skrøbelig – karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen”.

I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende. Ikke alene står hun med en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte album som solo og i forskellige konstellationer og et koncertvirke, som kun er overgået af få andre danske artister af samme kaliber.

Jul siden 1906 – Salling fejrer i år 115 år

Historien starter tilbage i 1906, hvor Ferdinand Salling for første gang slog dørene op for sin manufakturhandel i hjertet af Aarhus, hvorfra han solgte stoffer i metermål. Med åbningen af endnu et stormagasin i Aalborg i 1964, var det nu også muligt for nordjyderne at opleve det store vareudvalg.

Gennem 115 år har Salling således budt sine kære gæster – kunderne – velkommen og sat en ære i at møde dem med smil og godt humør. – Og julen i år bliver ingen undtagelse.

Salling vil være julepyntet fra kælder til kvist og vil dagen igennem og helt frem til kl. 22 invitere på masser af julestemning, smagsprøver, aktiviteter og konkurrencer. Salling ROOFTOP kickstarter ligeledes julen med den hyggelige julebelysning, og et julemenukort med bl.a. lækre hjemmelavede æbleskiver, hjemmelavet gløgg og varm kakao.

For at markere de 115 år vil Salling derudover forkæle alle kunder med en speciel juleoverraskelse. Alle kan få glæde af overraskelsen ved at melde sig ind i ClubSalling inden den 5. november.

Program

Det kan være en god idé at komme i god tid til lystændingen, da der forventes mange mennesker. Stormagasinet holder i dagens anledning åbent helt frem til kl. 22.

Kl. 10-19: Vi varmer op til julehyggen i Salling

Kl. 19: Karin Salling tænder julelysene

Kl. 19:05: Minikoncert med Pernille Rosendahl

Kl. 19.30-22: Salling byder indenfor i julevarmen

Danmarks største julekatalog

Ingen jul uden Sallings julekatalog der i år tæller hele 328 sider og dermed er Danmarks største. Det er klar fra trykkeriet og lander i postkasser landet over fra den 29. oktober. Fra samme dag kan alle tage et eksemplar med hjem fra Salling, ligesom man kan finde det digitalt på Salling.dk.

Fakta om julelysene

  • Julebelysningen består af omkring 500.000 pærer og er fordelt på 25.000 lyskæder.
  • Julelysene er designet af lysfirmaet Sirius, der også er kendt for deres julebelysning på Hotel D´Angleterre.
  • Det tager to uger at sætte julebelysningen op.
  • Det koster 12 kr. i timen at have julelysene tændt, da juleudsmykningen består af LED-lys.
  • Julebelysningen er tændt i to måneder og bliver dermed taget ned d. 2. januar

For yderligere information kontakt:

Sabina Bräuner Moeslund,sabina.braeuner.moeslund@salling.dk, Mobil: 53343878.

Kilde / Logo / Foto: Salling Group

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen