I de seneste 5 år har der været en stødt stigning i e-handelen i Danmark. Danskerne har foretaget deres indkøb online mere og mere gennem en årrække. 

Det er desuden værd at bemærke, at e-handlen er fordoblet på bare fem år. I 2014 var e-handlen 74 mia. kr. mod 146 mia. kr. i 2019. – Dansk Erhverv

Denne kontinuerlige vækst i forbruget på internettet ændredes brat i marts 2020.

Coronakrisen vender op og ned på danskernes forbrug

Coronakrisen er skyld i en omvæltning i danskernes forbrug. Visse typer forbrug forsvandt fuldkommen eller styrtdykkede kraftigt, alt mens andre har haft intens vækst. Nogle typer forbrug skiftede på kort tid fra de fysiske butikker til onlineplatforme, idet danskerne har været begrænset i at komme ud og foretage deres indkøb. Det har resulteret i, at væksten for online handel har accelereret yderligere. 

Strategy& har foretaget en undersøgelse af forbrugere i Nordens holdninger til onlinehandel. Det ses her, at 78% af den danske befolkning har foretaget mindst et online-køb i marts og april 2020. Hele 34% af danskerne har skiftet til at købe en større andel af deres indkøb online. 

Yderligere mener 31%, at de vil fortsætte med at handle mere online efter Covid-19 krisen. Der er derfor en ny permanent appetit for den digitale handel.

Optimer forbrugernes købsoplevelse online

Det er derfor vigtigere end nogensinde før, at danskerne har mulighed for nemt at kunne få et overblik over de bedste priser og leveringstider online. Forbrugerens købsoplevelse på nettet skal optimeres, så de ikke bruger unødvendig tid eller penge, når de ønskede produkter skal findes.

Koblo er en sammenligningstjeneste, som giver dig som forbruger et overblik over de bedste priser og leveringstider. Koblo indsamler og opdaterer løbende informationer om alle forhandleres produkter. På denne måde kan forbrugeren være sikker på at finde de skarpeste priser og forhandlere til præcis dét produkt, som de søger.

Hvorfor vælge Koblo:

  • Gratis produkt- og prissammenligningstjeneste med over 500.000 produkter.
  • Sammenligner priser fra over 200 forhandlere.
  • Specifikke produkt filtre, så du finder produktet, der passer dine behov.
  • Nemt finde den billigste pris og hurtigste leveringstid.
  • Tydeliggør prisudviklingen på produkterne.
  • Forhandler- og produktanmeldelser skrevet af andre brugere

Find Koblo her: https://koblo.dk/

PRESSEMEDDELELSE: Acceleration i e-handel. Behovet er større end nogensinde før.

Kilde / Logo: Koblo ApS

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen