Efterspørgslen efter digitale redskaber, der hjælper globale virksomheder med at overholde komplekse love og regler, stiger. Århusiansk it-virksomhed har knækket koden og stormer nu ud i verden med simple løsninger

Verdens 9. største mineselskab Anglo American har netop takket ja. Ligesom pensions- og forsikringsselskabet Swiss Life, Mærsk, Bestseller, Arla og mange andre.

Fælles er, at de alle har valgt at bruge softwaren fra en lille, århusiansk startup-virksomhed. Den sikrer, at virksomhederne systematisk og konsekvent kan leve op til de stadigt mere komplekse love og regler, der regulerer firmaer på tværs af landegrænser.

Samtidig betyder it-løsningen også, at virksomhederne kan indfri offentlighedens forventninger til en ordentlig og gennemskuelig forretningsførelse, og dermed øge omverdenens tillid til dem.

Impero er startet af Jacob Engedal Sørensen og Morten Balle efter, de som konsulenter og it-revisorer erfarede, hvor svært selv de mest ihærdige virksomheder havde med at hitte rede i og konsekvent overholde stadigt mere komplekse love og regler henover landegrænser.

Sammen besluttede de sig for at udvikle en software, der for alvor kunne hjælpe globale virksomheder.

I dag omsætter Impero for godt 7 millioner om året og vækster med 50 %.

”Vi er utrolig stolte over, at vi bidrager til en mere tillidsfuld og gennemsigtig verden. Udover at det er en god forretning for vores kunder, så tror vi også på, at vores software bidrager til en mere sikker verden”, siger CEO i Impero, Rikke Skov.

Se mere på www.impero.com.

PRESSEMEDDELELSE: Lille, dansk startup-virksomhed begejstrer verdens største selskaber

Kilde / Logo: Impero

Kategori: Information og kommunikation

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen