Baseret på en evaluering af de 13 største IT-sikkerhedsvirksomheder har et uafhængigt analyseinstitut placeret Bitdefender som én af tre førende virksomheder på markedet for sikkerhedsprodukter til cloud-baserede løsninger.

PRESSEMEDDELELSE: Rapport – Bitdefender er “Leader” inden for sikkerhedsløsninger til virtuelle miljøer

Bukarest, Rumænien, 10. december, 2019 – Analysevirksomheden Forrester peger i en ny rapport på Bitdefender som en af de førende virksomheder inden for Cloud Workload Security (CWS). Det er konklusionen i rapporten “The Forrester Wave™: Cloud Workload Security (CWS), Q4 2019″, der blev udgivet i dag. 

Ud af 13 evaluerede CWS-udbydere er Bitdefender udpeget som én af blot tre førende virksomheder i rapporten. Rangeringen er baseret på 30 stringente kriterier til vurdering af forhandlernes produkter, strategi og tilstedeværelse i markedet. 

Ifølge Forrester-rapporten udmærker Bitdefender sig i kategorierne ‘Database’, ‘User’ og ‘Agent Rollout Management’: “Med sin erfaring inden for teknologi til malware-, memory- og hypervisor-beskyttelse, formår Bitdefender at skabe en bred CWS-løsning […] Løsningen passer til virksomheder, der har et særligt behov for kapacitet til styring af hypervisorer i hybride cloud-miljøer,” skriver Forrester i rapporten.

Topscorer i tre kategorier

Det er særligt inden for kategorierne ‘Security Capabilities’, ‘Management Simplicity and Usability’, og ‘Strategy’ at Bitdefender skiller sig ud, hvor virksomheden scorer topkarakterer på en lang række kriterier:

Security Capabilities: Bitdefender scorer topkarakterer på kriterierne ‘beskyttelse af workloads på operativsystemniveau’, ‘skalérbarhed: beskyttede hypervisorer’ og ‘beskyttelse af hypervisorer’. Ifølge Bitdefender selv skyldes det Bitdefenders specialtilpassede software til detektering af trusler, HyperDetect, der er baseret på machine learning, samt andre unikke egenskaber der er gjort mulige med Bitdefender Hypervisor Introspection.

Management simplicity and usability: De høje scorer i kategorien blev opnået på kriterierne ‘opsætning, konfiguration og dataintegration’, ‘kontekstafhængig hjælp’ og ‘navigering, integreret miljø’. Bitdefenders omfattende kapaciteter inden for konfigurering og opsætning af back-end dataopbevaring, mekanismer til masseudrulning, konfigurerbar malwarebeskyttelse og kontrol over binær privilegie-eskalering er, ifølge Bitdefender, årsag til de høje karakterer.

Strategi: Bitdefenders høje karakterer i kategorien blev opnået med udgangspunkt i kriterierne ‘tjenesteydelser og partnere’ og ‘beskyttelsesplaner til hypervisorer’. Det er ifølge Bitdefender grundet virksomhedens planer om at udvide antallet af løsninger i GravityZones Software-as-a-Service version, de forbedrede muligheder for at opdage og reagere på angreb på Linux-systemer og udgivelsen af beskyttelsesmoduler til containere.

Rapporten slår også fast, at Bitdefenders løsninger tilbyder værdifuld hypervisor-introspektion og en god API-baseret håndtering af regler såvel som konfigurerbare dashboards. Bitdefender har integrations-partnerskaber med førende hybride cloud-platforme, herunder AWS, Azure, Pivotal, VMware, Nutanix og Citrix.

“Vi tror på, at denne anerkendelse validerer skarpsindigheden i Bitdefenders strategiske vision og styrke af virksomhedens CWS-ydelser,” fortæller Gavin Hill, Vice President, Datacenter and Network Security hos Bitdefender. “Bitdefenders løsningers sikkerhedsegenskaber, simple håndtering og unikke beskyttelse på hypervisor-niveau hjælper virksomheder og regeringer verden over med at beskytte servere og virtuelle desktops, ligegyldigt hvor de opererer.”

For at modtage en kopi af rapporten, besøg https://businessresources.bitdefender.com/forrester-wave-cloud-workload-security-2019

For at lære mere om Bitdefenders teknologi til beskyttelse af cloud workloads, besøg https://www.bitdefender.com/business/enterprise-products/virtualization-security.html eller https://www.bitdefender.com/business/enterprise-products/hypervisor-introspection.html.

PRESSEMEDDELELSE: Rapport – Bitdefender er “Leader” inden for sikkerhedsløsninger til virtuelle miljøer

Kilde / Logo / Foto: Bitdefender

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen