En heldig tipper vandt lørdag 1.031.870 kroner. En norsk teenage-komet og en dansk Barcelona-spiller var stærkt medvirkende til, at Tips-kuponen blev gylden.

PRESSEMEDDELELSE: Gylden Tips-kupon – Braithwaite og Haaland sikrer tipper milliongevinst

En tipper går sikkert rundt med et bredt smil på læben og har svært ved at få armene ned oven på weekenden. Han kan nemlig se frem til at få sat over en million kroner ind på sin bankkonto.

Lørdag omkring kl. 15 – en halv times tid før kampstart i Bundesligaen – tippede han på nettet, og det skulle vise sig at være en rigtig god ide. For cirka ni timer senere, da den sidste kamp i den spanske La Liga var færdigspillet, havde han vundet 1.031.870 kroner.

Tipperen kan i høj grad takke et par tyske stolper, en nordmand og en dansker for milliongevinsten.

I Bundesligaen mødtes Fortuna Düsseldorf og Borussia Dortmund, der kæmper for at holde trit i toppen med Bayern München. Og selvom udeholdet på forhånd var storfavorit og skulle vinde for at bevare sine mesterskabschancer, var der 10 minutter før tid ikke meget, der tydede på, at Dortmund skulle trække det længste strå.

Fortuna skød med fem minutters mellemrum to gange på træværket, og da stadionuret rundede de 90 minutter, så det ud til, at Dortmund-spillerne skulle være mere end tilfredse med et uafgjort resultat. Men så steg den norske teenage-komet Erling Haaland til vejs i feltet og headede bolden i kassen, og dermed havde tipperen fortsat chancen for at ramme 13 rigtige. 

Sent lørdag aften var det danskeren Martin Braithwaite, der hjalp tipperen tættere på sin gyldne kupon. Det skete, da han scorede sit første mål i Barcelona-trøjen i katalanernes 0-4 sejr på udebane over Mallorca.

Det var dog langt fra kun held, at tipperen endte med at ramme 13 rigtige. Udover sine 10 sikre tegn havde han nemlig valgt tre helgarderinger, og det skulle vise sig, at Tips-tegnene var sat på de helt rigtige kampe. To af de tre helgarderede kampe endte uafgjort.

Det skete i Superliga-opgøret mellem Hobro og Horsens, der sluttede 1-1, og i kampen fra den spanske La Liga, hvor Martin Braithwaites tidligere klub Leganes spillede 0-0 mod Real Valladolid. Og dermed var tipperens gyldne Tips-kupon en realitet.

Danske Spil ønsker tipperen et stort tillykke med milliongevinsten.

PRESSEMEDDELELSE: Mod alle odds – 11 uafgjorte fodboldkampe udløser milliongevinst

Kilde / Logo / Foto: Danske Spil A/S

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen