Jesperhus kom i regnskabsåret 2017/2018 ud med et overskud på små 3.9 mio. kroner – godt 1,1 mio. kroner bedre end året før. Har investeret to-cifret millionbeløb i nye oplevelser til de danske børnefamilier.

PRESSEMEDDELELSE: Jesperhus fortsætter væksten med solidt overskud

Selskabet bag Jesperhus Blomsterpark og Feriecenter på Mors, Jesperhus Resort ApS, kom i regnskabsåret 2017/2018 ud med et overskud på små 3.9 mio. kr.– godt 1,1 mio. kroner bedre end året før.

– Det skyldes blandt andet et højere aktivitetsniveau, primært på grund af det gode sommervejr, hvor indtjeningen på madsteder og butikker primært har båret fremgangen, siger CEO Jesper Overgaard.

Bruttofortjenesten er steget fra 35,8 mio. kroner til 38,3 mio. kroner eller godt 2,7 mio. kroner. 

–  Vi har gennem de senere år optimeret driften i selskabet. Herunder har der været foretaget målrettede investeringer for at styrke omsætningen og indtjeningen. Det gælder blandt andet investeringen på over syv mio. kroner i Hugo´s Badeland. Derfor er vi også glade for at have opnået et så tilfredsstillende resultat, siger Jesper Overgaard.

Børnefamilierne vilde med Jesperhus

Jesperhus har i flere år målrettet deres tilbud til de danske børnefamilier, og det har været en rigtig god ide.

– Vi er glade for og tilfredse med, at vores målgruppe børnefamilierne, tager godt imod vores produktpallette af oplevelser, hvor udviklingen af vores oplevelsesprodukter i Jungledyret Hugo og hans venners eventyrverden, tiltaler børnefamilierne i stigende grad, siger Jesper Overgaard.

En udviklingsstrategi der fortsættes.

– Vores fokus på at skabe en ferieoplevelse, der huskes og tales om i børnefamilierne, er fortsat vores absolutte hovedfokus. Nye oplevelser og værtskab er essentielt for den fortsatte udvikling af forretningen, siger Jesper Overgaard.

Nyt Abeland klart til påske

Derfor arbejder håndværkerne også lige nu intenst på at få den seneste nyskabelse klar til den nye sæson.

– Vi har de seneste tre år investeret et tocifret millionbeløb i udvikling af publikumsfaciliteterne. Lige nu bygger vi et seks en halv millioner kroner dyrt indendørs eldorado for børnene:  Zik & Zak´s Abeland, der skal stå klar, når den nye sæson starter en uge før påske, siger Jesper Overgaard.

Jesperhus er et familieejet selskab, der har en professionel bestyrelsen, der sammen med ejerne har sat retningen for udviklingen af selskabet med en ny strategiplan, som er baggrunden for investeringerne i øjeblikket. En plan der løbende justeres efter markedstendenserne.

Jesperhus har cirka 80 fastansatte og 220 sæsonarbejdere.

Kilde / foto: Jesperhus Resort ApS

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen