Når dørene slås op til messen ”The Art Fair Kunst for alle 2023” i Lokomotivværkstedet er en række gallerier og 150 kunstnere til klar til tre intense dage fra fredag den 06. oktober til søndag den 08. oktober.

PRESSEMEDDELELSE - Kunst i lokomotivværkstedet

Kunstneren Vibeke Lerfeldt Bjerker deltager på kunstmessen på niende år og glæder sig altid til at deltage på den veletablerede messe. Hun fortæller at det er en weekend fyldt med puls, indtryk og udtryk med kunstarter i alle genre. Der er både veletablerede og nye kunstnere med hvert år, og som kunstner bliver hun inspireret, møder publikum og knytter bånd til andre i branchen.

Vibeke Lerfeldt Bjerker (1976 ) er uddannet inden for grafisk design og marketing og har arbejdet inden for dette felt i mange år. Hun har siden barndommen beskæftiget sig med kunsten, og da behovet for at udtrykke sig kunstnerisk fyldte mere og mere blev hun kunstner på fuld tid for 8 år siden. Hun har med succes skabt sit helt eget visuelle udtryk og har udstillet mange forskellige steder i ind- og udland, bl.a. Beijing, Hong Kong og Paris.

PRESSEMEDDELELSE - Kunst i lokomotivværkstedet

Vibeke Lerfeldt Bjerker har sit eget galleri i Vanløse, hvor hun også arbejder med sin billedekunst og keramik. Galleriet ligger på hjørnet af Jernbane Alle og Dronninglundvej 9.

Kunstrådgiver, skribent og blogger Connie Boe Boss beskriver Vibeke som en kunstner der har sin egen form i abstraktionen og sin egen stemme i hvad det er hun vil udtrykke. Begge dele lykkes til fulde.

Connie, skriver desuden: “Ofte oplever beskueren figurative elementer i hendes malerier, som skaber associationer og bliver afsæt for historier. Her kan man sige at hendes palet og lethed i strøgene er med til at fremkalde positive tanker og følelser, især når man går ind i hendes eget flow på lærredet.

PRESSEMEDDELELSE - Kunst i lokomotivværkstedet

Vibeke Lerfeldt Bjerker har et stort behov for at være ekspressiv og meddele sig til andre mennesker, men det er ikke fordi hun har tunghed eller mørke at skabe ud fra. Tværtimod er hun et spirituelt, positivt menneske, også i det, vi normalt forstår som modgang. At formidle det lyse i al slags liv er en kongstanke hos hende.

Vibeke siger selv, at lige meget hvad hun sætter sig for at male, ender hun det samme sted – nemlig i lyset og letheden, og man forstår, at det formodentlig er dét, hun er her for: At skabe skønhed og glæde og give disse værdier videre.

Og de mennesker der tiltrækkes af hendes kunst, har tilvalgt glæden. Fordi værkerne er direkte modvægt til alt det grumme, vi konfronteres med i det moderne liv. Vibeke Lerfeldt Bjerker insisterer på at verden også er smuk og god og tilbyder os kunst, der understreger denne opfattelse.

PRESSEMEDDELELSE - Kunst i lokomotivværkstedet

Det er stort at kunne give det moderne menneske et visuelt helle i tilværelsen, hvor øjne og sind kan finde hvile og genvinde troen på det gode.”

Mød Vibeke Lerfeldt Bjerker, og de andre deltagere på messen, står klar alle tre dage til en snak med de besøgende i de spændende rå haller i Lokomotivværkstedets ca. 9.000 m2, skråt over for Fisketorvet.

THE ART FAIR Kunst for alle

Lokomotivværkstedet – Otto Busses Vej 5A – 2450 København SV

Åbningstider:

Fredag den 06. oktober kl. 15.00 – 20.00
Lørdag den 07. oktober kl. 10.00 – 18.00
Søndag den 08. oktober kl. 10.00 – 17.00

Entré: Kr. 100,-
Børn u. 16 år gratis

PRESSEMEDDELELSE - Kunst i lokomotivværkstedet
PRESSEMEDDELELSE - Kunst i lokomotivværkstedet

Yderligere information:

Vibeke Lerfeldt Bjerker

Dronninglundvej 9

2720 Vanløse

https://bjerker.com/

PRESSEMEDDELELSE - Kunst i lokomotivværkstedet

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen