Nu åbner pulje til iværksætterevents, der igen i år målrettes de grønne iværksættere. Puljen skal styrke iværksætterkulturen samt sætte Danmark på verdenskortet som en grøn iværksætternation.

Regeringen ønsker med puljen at støtte større iværksætterevents, som kan være med til at styrke den grønne iværksætterkultur og markedsføre Danmark gennem større internationale events. Igen i år sættes fokus på grønne og ansvarlige forretningsmodeller.

Erhvervsminister Simon Kollerup:

“I Danmark har vi mange modige, grønne iværksættere, der sprudler af virkelyst, og som har grønne løsninger og idéer, der kan være med til at tiltrække viden og vækst. Vi skal bare blive bedre til at fortælle resten af verden om det. Derfor er jeg glad for, at vi på trods af corona, igen kan åbne for puljen til iværksætterevents. Man bliver hurtigt fartblind efter de mange hjælpepakker, men vi ved fra tidligere år, at selvom puljen ikke syner af meget, så er arrangementerne med til at rette lyset mod Danmark som en grøn iværksætternation.”

Et af de projekter som fik tilskud sidste år var Grow Impact Days. Projektet har til formål at skabe overblik over det grønne startupmiljø i Midtjylland for at sikre et bredt samarbejde i miljøet. Deres event forløb over tre dage med tre forskellige fokusområder der applerede til forskellige målgrupper, herunder startups, investorer og aktører med interesse for samarbejde.

Der er i årets ansøgningsrunde afsat 5 millioner kroner til aktiviteter med opstart i 2021. I alt er der afsat 20 millioner kroner i puljen fordelt på årene 2019-2022.

Fakta:

  • Der er afsat i alt 20 mio. kroner i perioden 2019-2022.
  • Virksomheder, organisationer og foreninger kan ansøge puljen.
  • Der stilles krav om, at støtteintensiteten ikke må overstige 50 procent af projektets samlede budget.
  • Ansøgningsfristen er 14. april 2021 kl. 10:00.
  • Der gennemføres som udgangspunkt én årlig ansøgningsrunde i perioden 2019-2022
  • Læs mere om puljen og ansøg her

Kontakter

Søren Møller Nielsen, Pressekonsulent

Tlf: 35291430

sormni@erst.dk

PRESSEMEDDELELSE: Vækstiværksættere fik hjælp fra EU til at se professionelle ud – nu erobrer Sensohive nye markeder

Kilde / Logo: Erhvervsstyrelsen

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen