Ny formand for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring bliver Bente Overgaard, der afløser Cristina Lage. Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings vigtigste opgave er at træffe afgørelser om arbejdsskader.

Bente Overgaard overtager formandsposten den 1. oktober 2019. Hun har haft en lang karriere i Nykredit fra 1990 til 2016, hvor hun de sidste otte år sad som koncerndirektør. Desuden har hun siden 2016 været professionelt bestyrelsesmedlem for en række fonde, foreninger og selvskaber, heriblandt Energinet, Finansiel Stabilitet og Royal Arena CPH. 

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard siger: 

– Jeg er glad for, at Bente Overgaard har påtaget sig den vigtige opgave at stå i spidsen for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Jeg vil samtidig gerne sige tak til Cristina Lage for den store indsats, hun har ydet som formand siden oprettelsen af Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i juli 2016. 

Bente Overgaard siger: 

– Arbejdsmarkedets Erhvervssikring løfter en vigtig samfundsmæssig opgave ved at hjælpe dem, som kommer til skade, eller som er blevet syge af at gå på arbejde. Jeg ser frem til at blive en del af det vigtige arbejde.

Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings bestyrelse består af en formand og ti repræsentanter for arbejdsmarkedets parter.

PRESSEMEDDELELSE: Beskæftigelsesministeren udpeger ny formand for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Kilde / Logo: Beskæftigelsesministeriet

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen