På grund af corona-restriktionerne kan TV2 ØST Løbet den 2. maj ikke afholdes med fælles start i Nykøbing Falster. I stedet kan man deltage i løbet, lige hvor man vil.

PRESSEMEDDELELSE – TV2 ØST Løbet bliver virtuelt igen i år

Foto: Fra TV2 ØST Løbet i 2019.

Arrangørerne bag TV2 Øst Løbet vurderer, at selvom forsamlingsloftet skulle blive hævet efter påske, vil restriktionerne sandsynligvis stadig gøre det umuligt at afholde det store arrangement, TV2 ØST Løbet plejer at være.

”Vi ville jo naturligvis helst holde en stor motionsfest på torvet i Nykøbing Falster, som vi havde planlagt”, forklarer TV2 ØST’s direktør Vagn Petersen.
”Men når det nu ikke kan lade sig gøre, så vil vi alligevel holde fast i, at vi skal løbe og gå sammen – bare hver for sig”, fortsætter Vagn Petersen.

Derfor vil TV2 ØST sammen med DGI Midt- og Vestsjælland igen i år at lave en virtuel udgave. Det vil sige, at man kan løbe eller gå sin rute, hvor man vil, og hvornår på søndagen den 2. maj man vil. Man kan printe sit personlige startnummer og sit eget diplom med sin tid bagefter. Og det kommer ikke til at koste noget at være med.

”Corona har betydet, at mange flere har fundet vej til at bruge naturen som idrætsarena. Det betyder, at vi løber og går som aldrig før.” fortæller afdelingsleder Lasse Russotti fra DGI Midt- og Vestsjælland.

”Nu gælder det om at holde fast i de gode vaner, selvom Corona forhåbentlig er på retur. Her kan TV2 ØST Løbet være en god motivation til at holde formen ved lige.”

Der vil være gå- og løberuter på 2 km, 5 km, 10 km og halvmaraton – så der burde være ruter for alle.

Løb i Nykøbing Falster næste år

Planen om at holde et stort motionsløb i Guldborgsund er dog på ingen måde droppet. TV2 ØST Løbet bliver afholdt i Nykøbing Falster i begyndelsen af maj næste år. Det er der enighed om hos TV2 ØST, DGI, Guldborgsund Kommune og de to lokale løbeklubber Guldborgsund Løberne og Guldborgsund Triathlon Klub.

”Jeg tror vi alle længes meget efter, at få genskabt de fællesskaber vi på kryds og tværs er en del af. Men sikkerheden står naturligvis øverst, og derfor må vi i stedet tage del i et virtuelt fællesskab, hvor vi løber sammen hver for sig. Jeg håber rigtig mange vil være med, for motion og en følelse af sammenhold er afgørende i den tid vi lever i lige nu – og så glæder vi os til at byde alle velkomne til en stor løbefest i Guldborgsund i 2022” siger formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget Martin Lohse (Guldborgsundlisten).  

Sådan deltager du:

  – Vælg distance på tilmeldings-siden tv2east.dk/loebet

  – Print dit personlige startnummer

  – Løb eller gå når du vil og hvor du vil den 2. maj 2021

  – Indtast din tid på tilmeldings-siden

  – Print dit personlige diplom

  – Del billeder og video på Facebook og instagram #tv2østløbet.

PRESSEMEDDELELSE: Støtte til ny hesteportal i Guldborgsund

Kilde / Logo: Guldborgsund Kommune. Foto: Fra TV2 ØST Løbet i 2019.

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen