Hvad er Folkemødet FOR Livet?

Det første FOLKEMØDE FOR LIVET er et samlingspunkt for hjertets stemmer, og ønsker at skabe et fora, hvor forfattere, videnskabsfolk, terapeuter, ildsjæle, musikere og andre mennesker kan have en dialog om hvordan vi alle kan være med til at skabe et bedre liv til alles fælles bedste.

Udgangspunktet og formålet med folkemødet er at samle mennesker, projekter og initiativer, der på hver sin måde er FOR livet. Vi ønsker at danne ramme om en inspirationsuge, hvor mennesker kan inspirere mennesker og hvor vi sammen kan opdage hvad fællesskab og kreativitet kan gøre for det fælles bedste. At det at gøre en forskel er tilgængeligt for os alle. En uge hvor intellektet møder intuitionen og forhåbentlig kan vi sammen erfare, at de to ikke er hinandens modsætninger. Vi håber at skabe en sommerfugleeffekt og sprede ringe af kærlighed ud i det danske land.

Der vil hver eftermiddag/aften være et foredrag med mennesker som er FOR livet. Vi har booket en masse spændende mennesker, Mennesker, der er brobyggere, fredsskabere, nytænkere og frontløbere indenfor hvert sit felt og som skaber hverdagsmirakler for det fælles bedste. Lige i Folkebevægelsen For Livets ånd.

På dette første FOLKEMØDE FOR LIVET kan du møde Astrofysiker Holger Bech Nielsen, Forfatter Lars Muhl, Åndedrætsterapeut Jakob Lund, Kriminolog Ross Deuchar, Social Iværksætter Pia Stabell og Katrine Knudsen, Direktør i Center for Social Nytænkning Steffen Rasmussen, Psykolog Hanne Frøyr, Official Wim Hof Method Instructor Birger Hanzen, coach & CBS-studerende Anton Hald, Clairvoyant Karinna Damgård, Musiker Frank Lorentzen, Sangerinde Sudha Bonne og Film Producer Mikkel Juul-Iversen.

Se ugens program på www.folkebevægelsenforlivet.dk

Presse kontakter I Folkebevægelsen FOR Livet:
Line Stabell, mobil telefon 28701914
Jacob Kleberg, mobil telefon 24240622
Mail: info@folkebevægelsenforlivet.dk

Mere om Folkebevægelsen FOR Livets Credo (hvad vi tror på):

Vi ser og handler i verden på en ny måde, således vores indre visdom inddrages i alle beslutninger og handlinger. Vi skaber balance og harmoni på alle niveauer i os selv (sind, krop og ånd), og i vores miljø og samfund (relationer, klima, politik, arbejdsliv mv.).

Alle nye tiltag og beslutninger i samfundet skal være bæredygtige på langsigt, dvs. deres indflydelse og virkning på de næste 7 generationer skal undersøges før de igangsættes. Vi ønsker, at miljøet og den langsigtede velfærd for alle levende organismer, dyr og mennesker prioriteres over økonomiske interesser.

Vi mener, at alle beslutninger og handlinger i verden skal være bæredygtige, og derfor skal alle risici forbundet med nye tiltag i samfundet, eksempelvis den potentielle virkning af implementering af nye teknologier, undersøges af uafhængige og kompetente videnskabsfolk, inden de kan implementeres, og kun hvis de er bæredygtige.

Vi støtter initiativer og projekter, der tager sigte på at redde, bevare og genoprette miljøet, skovene, dyrevelfærden og menneskets velfærd, jordkloden og dets univers.

Vi ønsker at starte en “sommerfugle effekt”, hvilket betyder, at selv små positive forandringer kan skabe store ændringer. Når vi kommer i balance og bliver helbredt selv, så på virker vi vores omgivelser og samfundet positivt også.

Vi har bevidstheden og modet til at ændre os, og evnen til at tilgive os selv og andre. Vi ønsker at inspirere og handle med hjertet i vores eget liv hver dag. Vi er alle en!

PRESSEMEDDELELSE: Folkemødet FOR Livet – 13. til 17. september på Sostrup Kloster, Grenå

Kilde / Logo: Folkebevægelsen For Livet

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen