Traveller Review Awards anerkender partnere der yder en fantastisk service indenfor transport og overnatningssteder, med alt fra riader til lejebiler, og fremhæver verdens mest indbydende steder.

PRESSEMEDDELELSE: Booking.com sætter fokus på det ypperste i rejsebranchen med Traveller Review Awards 2020

KØBENHAVN – 14. JANUAR 2020 – Booking.com, platformen der gør det nemmere for alle at opleve verden, har i dag offentliggjort vinderne af deres Traveller Review Awards 2020, hvor næsten en million (984.176) priser bliver uddelt til 220 lande og områder. Foruden deres brede udvalg af overnatningspartnere giver Booking.com også i denne ottende udgave af deres årlige uddeling for første gang priser til deres transportpartnere. Priserne er en anerkendelse af partnernes utrolige gæstfrihed når de sørger for en exceptionel oplevelse til brugerne der booker et ophold, en lejebil eller en lufthavnstaxa.

I rigtig mange lande ydes der år efter år en fantastisk service, og i 2020 er landene med flest vindere Italien (130.161), Spanien (66.071), Frankrig (61.492), Tyskland (49.777), Kroatien (42.563), USA (42.112), Storbritannien (41.848) Polen (36.761), Rusland (36.040) og Grækenland (33.054).

“Med næsten en million priser til overnatnings- og transportudbydere er jeg glad for at kunne præsentere vinderne af årets Traveller Review Awards. Disse partnere hjælper os med en problemfri rejseoplevelse,” siger Arjan Dijk, SVP og Chief Marketing Offer hos Booking.com. “Vores mission er at gøre det nemmere for alle at opleve verden, og derfor er vi stolte af at have et rekordhøjt antal partnere på tværs af rejsebranchen som konsekvent får rigtig gode anmeldelser og er med til at repræsentere det ypperste indenfor gæstfrihed i hele verden.”

Verdens mest indbydende steder i 2020 

Fra en landlig irsk by med adgang til Aranøerne til et vidstrakt netværk af forhistoriske grotter i Sydøstasien – verdens mest indbydende steder* viser vejen hvad angår fantastiske oplevelser for de besøgende. Det er værd at bemærke at Göreme (Tyrkiet) for andet år i træk bevarer sin plads som det mest indbydende sted i verden efterfulgt af Tatranská Lomnica (Slovakiet), Phong Nha (Vietnam), Kobarid (Slovenien), Cochem (Tyskland), Doolin (Irland), Taitung (Taiwan), Schenna (Italien), Monte Verde (Brasilien) og Lake Tekapo (New Zealand) – endnu en vinder for andet år i træk.

Klik her for at læse mere om disse fantastiske rejsemål.

Lejligheder tilfredsstiller og overgår stadig gæsternes forventninger 

I år er der fortsat en fantastisk vækst i antallet af priser der går til lejligheder, som endnu en gang er den overnatningstype der ligger øverst på listen og udgør næsten 40% af de prisvindende overnatningssteder i 2020. For tredje år i træk er fire ud af de fem mest prisvindende overnatningstyper alternative overnatningssteder: Lejligheder (380.936), hoteller (179.869), pensionater (94.162), feriehuse (82.241) og bed & breakfast-steder (75.875). I Danmark er følgende boligtyper tildelt toppriser: Lejligheder (590), Bed and Breakfast (450), Hotel (366), feriehuse (221), pensionater (129)

Selvom hoteller endnu en gang kommer ind på en andenplads indenfor typer af overnatningssted med flest priser, er tre fjerdedele (75%) af alle de prisvindende overnatningssteder enten huse, lejligheder eller andre unikke steder at overnatte, der rummer alt fra igloer og både til private indkvarteringssteder og landsteder. I en nyere undersøgelse fra Booking.com blandt mere end 22.000 rejsende har man fundet ud af at næsten to femtedele (39%) af globale rejsende foretrækker at bo i et feriehus eller en lejlighed fremfor på et hotel, og derfor er Booking.com stolte af at kunne tilbyde så mange unikke overnatningssteder med så høj gæstfrihed.

Transportudbydere tildeles for første gang nogensinde Traveller Review Awards 

I mange år har Booking.com haft fokus på at skabe ukomplicerede overnatningsoplevelser for rejsende, men der er meget mere ved et ophold end overnatningsstedet. Uanset om du som rejsende har lyst til at udforske et helt land, tage til stranden, bevæge dig rundt i storbyen eller bare vil hjem, hjælper Booking.coms transporttjenester med at få det til at ske. Derfor har Booking.com for første gange nogensinde uddelt Traveller Review Awards til samarbejdspartnere som biludlejere og lufthavnstaxaer for at sikre at rejsende får den bedst mulige oplevelse, uanset hvilke behov de måtte have for transport.

I år er der blevet tildelt priser til 2.931 afhentningssteder blandt Booking.coms udbud af biludlejere, som spænder over 160 lande og områder. De bilafhentningssteder der på globalt plan har fået flest priser, er Alghero Lufthavn i Italien (13), Menorca Lufthavn i Spanien (12), Krakow Lufthavn i Polen (12), Adelaide Lufthavn i Australien (12), Christchurch Lufthavn i New Zealand (12), Stuttgart Lufthavn i Tyskland (11), Paphos Lufthavn i Cypern (11), Cairns Lufthavn i Australien (11), Budapest Lufthavn i Ungarn (11) og Gold Coast Lufthavn i Australien (11).

Lufthavns-taxaer, der findes på over 750 destinationer globalt, anerkendes også for deres fremragende service for første gang nogensinde, med 2.114 chauffører på tværs af 27 udbydere, der vandt Traveller Review Awards.

De mest indbydende steder i Danmark:

Placering By  Placering By
 1. Aarhus  6. Esbjerg
 2. Odense  7. Stege
 3. København  8. Fåborg
 4. Skagen  9. Allinge
 5. Kerteminde  10. Neksø


Et udvalg af fantastiske overnatningssteder der fik en pris i 2020 i
Danmark (totalt 2182 overnatningssteder):

Placering Overnatningssted Link til overnatningssted
 1. Kunstart20, Saltum https://www.booking.com/hotel/dk/kunstart20
 2. B&B Villa Filsø, Tim https://www.booking.com/hotel/dk/bb-villa-filso
 3. Langø Overnatning, Langø https://www.booking.com/hotel/dk/lango-overnatning
 4. Dyssegaard B&B, Skallerup https://www.booking.com/hotel/dk/dyssegaard-b-amp-b
 5. Engbo, Ringkøbing https://www.booking.com/hotel/dk/engbo
 6. Lustrup Farmhouse, Ribe https://www.booking.com/hotel/dk/lustrup-farmhouse
 7. Peder Dovns Slippe, Ribe https://www.booking.com/hotel/dk/peder-dovns-slippe
 8. Porshus Ferielejlighed, Sundstrup https://www.booking.com/hotel/dk/porshus-ferielejlighed
 9. Fly B&B, Skive https://www.booking.com/hotel/dk/fly-b-amp-b
 10. Rødkærgård Bed&Breakfast, Kerteminde https://www.booking.com/hotel/dk/rodkaergard-bed-amp-breakfast
 11. Lillevang Apartments, Billund https://www.booking.com/hotel/dk/lillevang
 12. Hørhavegården B&B, Højbjerg https://www.booking.com/hotel/dk/horhavegarden-b-amp-b
 13. Bolding Apartments, Hejnsvig https://www.booking.com/hotel/dk/bolding-apartments
 14. B&B Vesterhede, Hejnsvig https://www.booking.com/hotel/dk/bed-amp-breakfast-vesterhede
 15. Kathrines Bed & Breakfast, Svendborg https://www.booking.com/hotel/dk/kathrines-bed-and-breakfast
Note til redaktører:

For at blive tildelt en pris skal overnatningssteder og biludlejere i gennemsnit have en anmeldelseskarakter på mindst 8,0 (ud af 10) og minimum 5 anmeldelser d. 31. oktober 2019 kl. 23.59 (CET). For at blive tildelt en pris skal lufthavnstaxaer have en anmeldelseskarakter på mindst 4,5 (ud af 5) og have gennemført 2.000 ture d. 31. oktober 2019 kl. 23.59 (CET). Det er kun kunder der har gennemført et ophold på et overnatningssted eller har lejet en bil, der kan skrive en anmeldelse på Booking.com. Ingen af disse anmeldelser bliver redigeret eller tilpasset på nogen måde. Rejsende kan bruge dem til at få en pålidelig beretning om de rejsendes reelle oplevelser af ethvert overnatningssted eller enhver transportydelse på Booking.com.

*Rejsemålene er blevet inddelt efter det samlede antal vindere af Traveller Review Award 2020 sammenlignet med det samlede antal kvalificerede overnatningssteder i byen (gælder kun overnatningssteder). Byerne skulle også have et antal vindere der lå over gennemsnittet for at komme med på denne liste (minimum 90 modtagere af prisen) og er blevet organiseret med bred geografisk dækning.

PRESSEMEDDELELSE: Booking.com sætter fokus på det ypperste i rejsebranchen med Traveller Review Awards 2020

Kilde / Logo / Foto: Booking.com

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen