Transportministeriet opfordrer til ikke at rejse med kollektiv transport i myldretiden. Det er nødvendigt, at vi alle tager situationen alvorligt. Hos Sixt Biludlejning er den fornemste opgave lige nu at tilbyde overskuelige billøsninger til dem, der i øjeblikket har et kørselsbehov.

PRESSEMEDDELELSE: Mobiliteten i Danmark er mere presset end nogensinde før

Der er mange danskere, der i disse dage har behov for transport, men ikke er glade for at benytte det offentlige. Der er risici forbundet med at tage offentlig transport, og selv fra myndighedernes side bliver der opfordret til, at man undgår det i myldretiden. Alle forsøger vi at tilpasse os bedst muligt – og for mange virksomheder og privatpersoner handler det om at sikre mobilitet hver dag.

Hos Sixt Biludlejning oplever man med konceptet mini-lease.dk en stærkt stigende efterspørgsel på biler, som privatpersoner og virksomheder lejer helt ned til bare to måneder – og som giver tryghed for at man er mobil, uden at binde sig økonomisk i lang tid.

Mini-lease.dk er baseret på en fast månedlig ydelse, hvor alt er inkluderet – den eneste undtagelse er brændstof. Denne løsning giver ingen overraskelser, og er en sikker model for at have en bil til rådighed uden stor økonomisk binding og med en fortsat stor fleksibilitet omkring ejerskabet.

”Kravene til rengøringen og udlevering af biler er skærpede for at sikre både vores kunder og medarbejdere. For mange er det helt essentielt netop nu at have en bil, for at kunne komme på arbejde, eller rundt med børnene i påsken. De benytter en bil fra Sixt frem for offentlig transport, hvorfor vi gør en ekstra indsats for at sikre, at vores biler er rengjort optimalt, før de overdrages til vores kunder” siger Joackim Penti Gonella, kommunikationschef hos Sixt Danmark.

Se det store udvalg af biler på www.mini-lease.dk eller kontakt Sixt på tlf. 32 48 11 00 og e-mail info@sixt.dk

PRESSEMEDDELELSE: Mobiliteten i Danmark er mere presset end nogensinde før

Kilde / Logo / Foto: Sixt Danmark A/S

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen