I Ry findes en virksomhed, som hjælper virksomheder med at stå økonomisk stærkere. Strømkjær Økonomistyring stiller nu sine 30 års erfaring og ekspertise til rådighed for små og mellemstore virksomheder på fuld tid. Virksomheden tilbyder hjælp til alt fra den daglige bogføring til gennemgangen af virksomhedens drift og økonomi for at afdække eventuelle værdier.

Cand Oecon Henrik Strømkjær har ved indgangen til 2020 for alvor åbnet døren til virksomheden Strømkjær Økonomistyring, der tilbyder virksomheder hjælp til håndtering af økonomien.

Strømkjær Økonomistyring varetager opgaver fra simpel bogføring og indberetning af skat og moms, til gennemgang af regnskabet for at afdække skjulte penge i driften og strategisk sparring omkring virksomhedens økonomi og udvikling.
”Vi skal gøre det, vi er bedst til. Jeg er bedst til virksomhedsøkonomi. Når virksomheder beder mig om hjælp, kan de koncentrere sig om det, de er bedst til”, siger indehaver Henrik Strømkjær.

Virksomheden tilbyder at varetage den daglige bogføring for kunderne, herunder også indberetning af skat og moms og klargøring til revision fra kontoret i Ry. Han vil dog også gerne komme også ud i virksomheden for at bistå internt gennem sparring, coaching og ekspertviden.

Et behov skabte en virksomhed

I en årrække har Henrik udviklet og afholdt kurser for Aarhus Business College under emnet ”Økonomi for ledere”. De deltagende ledere inviterede ofte Henrik ud i virksomheden med henblik på mere konkret hjælp og sparring omkring drift og økonomi.

I 2012 startede han derfor en ”hobby-virksomhed” ved siden af jobbet i Aarhus. Der var et behov for ekspertøjne. Èn der ikke blot havde forstand på økonomien, men som også kunne afdække nye muligheder og skjulte ressourcer i virksomhedens økonomi.
Ved gennemgangen af virksomhedens regnskab, arbejdsgange og processer har det ofte været muligt at finde penge, som ikke var at se på kontoen. ”Og hvad hjælper det at have overskud, når der ikke står penge på kontoen?”

Vil hjælpe endnu flere

”Den forskel som jeg har gjort for disse virksomheder, vil jeg gerne kunne tilbyde flere”, fortæller Henrik Strømkjær. Derfor går han nu all in på at tilbyde økonomistyring og konsulenthjælp til virksomhederne – ikke blot i Ry.

Henrik har mere end 30 års erfaring med økonomistyring, heraf 20 år som økonomiansvarlig i koncernregi. Han er vant til de store regnskaber og til at lægge strategiplaner, og han har rejst rundt for at lave kvartalsregnskaber på tværs af organisationers europæiske afdelinger.

”Det skal dog ikke nødvendigvis være stort, for at det er spændende”, understreger Henrik ”Det er altid sjovt at finde de penge, der gemmer sig i regnskabet, men alene det, at overtage en opgave, som giver andre friheden til at gøre det, de er bedst til, har værdi for mig. Derfor kan min kunde også være en selvstændigt erhvervsdrivende eller ejeren af en mindre virksomhed, som ønsker at fokusere mere på kerneopgaven, eller som mangler den økonomiske sparring omkring sin virksomhed.

Her fremhæver han Jeksen Grønthandel, der leverer økologiske grøntsager til private og virksomheder, og bl.a. sælger sine produkter hver søndag på markedet ved Ry Station. ”David havde brug for hjælp til sin bogføring, så han kunne fokusere på sin kerneopgave. Siden har vi sammen arbejdet med at forbedre hans indtjening, uden at det har betydet højere priser for kunderne.” fortæller Henrik.

David Szöke, indehaver af Jeksen Grønthandel, fortæller om samarbejdet med Strømkjær Økonomistyring: “Jeg har været yderst tilfreds med mit samarbejde med Henrik Strømkjær igennem de sidste 5 år, hvor han har været min revisor og har stået for mit regnskab samt økonomisk rådgivning. Han er altid tilgængelig når man har brug for det og regnskabet står altid klar til tiden, inklusiv en redegørelse af den pågældende periode. Det sætter jeg stor pris på.”

Du kan læse mere om Strømkjær Økonomistyring, og hvordan Henrik kan hjælpe din virksomhed, på hjemmesiden https://stromkjaer.dk/ eller ved at kontakte Henrik på telefon +45 26 78 79 30.

PRESSEMEDDELELSE: Økonomisk ekspertise finder skjulte penge i virksomheders regnskab

Kilde / Logo: Strømkjær Økonomistyring

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen