Venstre vil halvere momsen fra 1. juni og året ud. Forslaget imødekommes med glæde i Landdistrikternes Fællesråd.

PRESSEMEDDELELSE: Landdistrikter sender ros til Venstre for moms-forslag

Forud for partilederdebatten torsdag aften foreslår Venstre at halvere momsen fra 1. juni og året ud. Formålet er at øge danskernes forbrug, idet varerne bliver billigere, når momsen sættes ned.

Det er god samfundsræson, som vil gavne de danske landdistrikter, mener formanden for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard.

– Venstre kommer med et politisk forslag som én til én vil gøre en forskel, der kan mærkes i de danske landdistrikter. Det vil holde hånden under de arbejdspladser, som efterhånden synes mere og mere skrøbelige jo længere, vi er kommet ind i krisen, siger Steffen Damsgaard og tilføjer:

– Mange mennesker i de danske landdistrikter går hver dag på arbejde i det såkaldte Produktionsdanmark. Det er deres job, som risikerer at flytte ud af landet, hvis ikke den økonomiske politik sørger for at stimulere forbruget. Derfor håber vi, at resten af Christiansborg vil støtte op om forslaget, lyder det fra Steffen Damsgaard.

Momsen ligger i dag på 25 pct., så Venstres forslag vil betyde, at momsen fra 1. juni og resten af året kommer ned på 12,5 pct.

PRESSEMEDDELELSE: Millioner på vej til grønne initiativer i landdistrikterne

Kilde / Logo / Foto: Landdistrikternes Fællesråd

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen