Kent Nielsen er et navn, der vækker genklang i Sønderjylland, hvor han i mange år har været med til at drive succesfuld virksomhed inden for VVS-branchen.

PRESSEMEDDELELSE – Kendt ansigt starter nyt VVS-firma i Sønderjylland

Men nu er det tid til et nyt eventyr for Kent Nielsens vedkommende. Fra på mandag slår han således dørene op til sin nye virksomhed, VVS SYD.

Med sig ind i sin nye virksomhed medbringer Kent Nielsen sig 30 års viden og erfaring fra VVSbranchen – og det vil han udnytte til at gribe tingene an på en ny måde, hvor der skal være et større fokus på den enkelte kunde.

”En aftale er en aftale. Sådan har man altid sagt i min branche, men det er meget få, der efterlever det, hvis du spørger kunderne. Det vil jeg gerne gøre op med, så når kunden møder mig og VVS SYD, skal de aldrig være i tvivl om, at vi tager hånd om alt lige fra kommunikation, service og
opfølgning”, siger Kent Nielsen.

VVS SYD skal være Syddanmarks nye VVS-partner. Og med Kent Nielsen i spidsen er holdningen, at kun det bedste er godt nok til kunderne, og han er villig til at gå et skridt ekstra for dem.

”Jeg vil gerne skabe en virksomhed, hvor det er en selvfølgelighed, at servicen og fagligheden altid er i top. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører, og vi vil gerne garantere, at vi lever 100 procent op til kundernes forventninger”, siger Kent Nielsen.

Når VVS SYD officielt åbner mandag d. 1. februar, er det med et team bestående af veluddannet personale, som står klar til at yde kunderne professionel rådgivning og fagligt kompetent service af højeste kvalitet.

VVS SYD kommer til at udføre alle former for VVS-arbejde og tilbyder sine ydelser til både private og erhvervskunder.

Læs mere om VVS Syd her: vvssyd.dk

Ønsker du uddybende kommentarer fra Kent Nielsen, er du velkommen til at kontakte ham på nedenstående kontaktoplysninger:

Telefon: +45 7462 0202

Mail: kent@vvssyd.dk

PRESSEMEDDELELSE – Kendt ansigt starter nyt VVS-firma i Sønderjylland

Kilde / Logo / Foto: VVS SYD ApS

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen