Regeringen og dens støttepartier har netop indgået aftale om elbilmarkedet. Aftalen afgiftsfritager elbiler op til 550.000 kr. E.ON som driver Danmarks største ladenetværk til elbiler hilser aftalen velkommen.

PRESSEMEDDELELSE – Nu kan alle trygt investere i elbil

Aftalen giver langsigtede rammevilkår til elbiler og opladning, og det skaber den nødvendige ro på markedet. Så nu kan alle trygt investere i elbil, både private og virksomheder, fordi de vilkår de skal sælges under, og oplades under er kendte mange år frem. Aftalen sikrer også, at elbil-operatører forsat kan levere billig strøm så valget af elbil giver mening – også i husholdningsbudgettet.

Aftalen indeholder både afgiftsfritagelse for elbiler op til 550.000 kr., en grøn firmabilbeskatning og en pulje til støtte til opsætning af ladestandere.

Udrulningen af ladestandere er netop vigtigt for udbredelsen af elbiler. E.ON har allerede investeret massivt i Danmarks største ladenetværk, og hilser det velkomment, at der bliver støtte til at kunne forsætte udrulningen.

E.ON vil sætte ladestandere op i takt med at markedet udvikler sig, og der kommer flere og flere elbiler. Der er stor forskel på, hvor ladestanderne primært bliver brugt i dag, og dette er også en del af de udrulningsplaner, der er hos E.ON. For at sikre, at der kommer nok ladestandere, er det positivt, at der kommer en pulje med støtte til at sætte ladestandere op.

Den afgift operatører skal betale for strøm har også været til debat, og har længe båret præg af midlertidige og kortsigtede ordninger. Nu forlænges den nuværende ordning i de næste 10 år, og det er også noget, der er vigtigt og kan give arbejdsro til de mange operatører, der arbejder for at sikre, at der er strøm til de mange nye elbilister.

PRESSEMEDDELELSE: Kunderne har talt, E.ON lytter – nye ladeløsninger på vej til danske elbilster

Kilde / Logo / Foto: E.ON Danmark

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen