For at være på forkant med nye elbilisters kørebehov, planlægger ladeoperatøren E.ON at lancere nye ladeløsninger inden årets udgang. I løbet af det seneste årti har E.ON opsat ladestandere i hele Danmark. Ladenetværket er i dag landets største med mere end 1.600 ladepunkter, heriblandt størstedelen af hurtigladerne langs motorvejsnettet.

PRESSEMEDDELELSE: Kunderne har talt, E.ON lytter – nye ladeløsninger på vej til danske elbilster

E.ON har allerede investeret et tre-cifret millionbeløb i ladeinfrastruktur i Danmark

Markedet for opladning af elbiler er i dag præget af forskellige abonnementsløsninger, hvor det kan være svært at finde et abonnement, som matcher ens behov for opladning. Ladeoperatøren E.ON øger derfor udbuddet af ladeløsninger inden årets udgang, så det bliver nemmere at være elbilist.

”I lang tid har de eksisterende produkter på det danske marked haft et skær af one-size-fits-all over sig. Mange af vores kunder begynder at efterspørge mere fleksible ladeløsninger og det lytter vi selvfølgelig til. Derfor lancerer vi nye produkter inden årsskiftet,” forklarer Hanne Langseth Nilsson, Head of Communication, Marketing & Customer Care i E.ON, og påpeger, at sammensætningen af nye produkter sker i tæt dialog med kunderne.

Kør på tværs af landet med flere lynladere 

Alt afhængig af ens kørselsmønster og om man kan lade derhjemme eller på offentlige ladestandere, varierer de forskellige ladeprodukter. Ifølge bilejernes brancheorganisation, FDM, vil abonnementsløsningerne typisk være billigst for nye elbilister. 

I en ny opgørelse over aktuelle abonnementer til opladning vurderer FDM, at ”E.ON i flere scenarier har den billigste løsning”. Forbrugermagasinet TÆNK har ligeledes i en større undersøgelse af lademarkedet påpeget, at E.ONs ladeløsninger er ”værd at gå efter til hjemmeladning, hvis du kører mere end 25.000 km om året, eller hvis du har en bil og et kørselsbehov, der bruger særlig mange kWh”. 

”Vi sætter pris på anerkendelsen fra FDM og TÆNK. Men selvom vi er mest attraktive på udvalgte produkter, hvor man for eksempel er ny elbilist eller kører langt, ønsker vi et bredere udvalg af ladeløsninger for at imødekomme kundernes behov i takt med, at der kommer flere elbiler på vejene,” siger Hanne Langseth Nilsson.

”Selvom størstedelen af vores kunder ikke anvender lynopladning, vil vi eksempelvis gerne give dem den mulighed. I dag betaler elbilister særskilt for lynopladning, men inden længe bliver det omfattet nogle af vores løsninger,” siger Hanne Langseth Nilsson, som vurderer, at elbilmarkedet i højere grad vil blive præget af skræddersyede ladeløsninger i fremtiden.

Salget af elbiler går opad

Siden 2015 har salget af elbiler været beskedent, men i år forventes at blive et rekordår. Der er samlet set ca. 18.000 elbiler i dag, hvoraf ca. 2.500 elbiler blev indregistreret i årets første kvartal, hvilket næsten er en fordobling af første kvartal i 2019. Der er kommet langt flere bilmodeller på markedet og den udvikling fortsætter. I år bliver der lanceret op mod 30 nye elbilmodeller på det danske marked og i 2021 kommer yderligere 20 nye bilmodeller. 

Kontakter

Peter Bjerregaard, Head of Communications

3038 6164

Peter.Poul-Bjerregaard@eon.se

Pressemeddelelse - E.ON Danmark - Logo

Kilde / Logo / Foto: E.ON Danmark

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen