Outdoor-webshoppen Friluft.dk ønsker at gøre op med Black Friday og det overforbrug, den årlige shoppedag lægger op til. Derfor afholder de i stedet Broken Friday, hvor ingen varer er på tilbud, men hele overskuddet fra dagens omsætning bliver doneret til Julehjælpen, der hjælper økonomisk trængende familier, så de kan få en god jul.

PRESSEMEDDELELSE – Black Friday uden tilbud: Friluft.dk donerer overskuddet til Julehjælpen

Med Broken Friday vil Friluft.dk sætte fokus på den forbrugerkultur, der er blevet skabt af Black Friday. De beholder deres normalpriser til Black Friday, men donerer overskuddet til Julehjælpen, der sørger for at give børn i økonomisk trængende familier en god jul med gaver, julemad og hyggelige arrangementer.

”Vi vil gerne gøre vores til, at vi alle sammen bliver mere bevidste om vores forbrug. Samtidig vil vi gerne være med til at hjælpe nogle af dem, der ikke har så meget. Vi håber selvfølgelig, at andre også synes, det giver mening.” – Mads Rehl, Friluft.dk

Færre impulskøb, mere omtanke

Der er ikke noget i vejen med at købe julegaverne i god tid eller forkæle sig selv lidt ekstra, når der er penge at spare. Men der er heller ikke noget i vejen for at overveje sit forbrug, inden man kaster sig hovedkulds ud i Black Friday-tilbuddene.

”Med vores Broken Friday håber vi, at flere får øjnene op for, hvad vi synes, der er galt med Black Friday-konceptet, hvor mange køber uden tanke på, hvad de reelt har brug for.” – Mads Rehl, Friluft.dk

Mange bliver fristet af mere eller mindre gode tilbud og ender med at købe nyt, selvom det derhjemme ikke fejler noget. Eller ender med at købe store mængder for at opnå mængderabat. Men mange af købene til den store forbrugsfest er unødvendige. Samtidig sidder der mange økonomisk trængende familier, der har svært ved at få enderne til at mødes i juletiden.

Friluft.dk vil gerne være med til at sætte fokus på de familier, så vi måske vælger at bruge nogle af vores midler på at hjælpe andre i stedet for at købe nyt til os selv, hvis vi ikke har brug for det.

Julehjælpen har hjulpet mange tusind børn til en mindeværdig jul

Julehjælpen har eksisteret siden 2007. Foreningen arbejder for at give børn i økonomisk trængende familier en god jul. Antallet af donationer og aktiviteter er vokset år for år, hvilket også betyder, at flere og flere familier får glæde af Julehjælpens arbejde i form af julegaver, gavekort, julemad, julekurve og hyggelige arrangementer.

Hvem er Friluft.dk?

Den Aarhus-baserede webshop forhandler tøj og udstyr til jagt og outdoor. De har samlet nogle af de bedste brands på markedet, så de kan tilbyde deres kunder produkter i topkvalitet.

Friluft.dk blev startet ud fra et ønske om at gøre det nemmere at få gode naturoplevelser. Godt grej og kvalitetstøj skulle gøres tilgængeligt for alle, så webshoppen er bygget med kvalitetsprodukter til gode priser som omdrejningspunkt. Der er fokus på kompetent vejledning og hurtig levering, så kunderne kan få glæde af deres køb hurtigst muligt.

Kontaktinfo

Mads Rehl
Head of e-commerce
Mail: mads@northlands.io
Telefon: 23 25 56 10

PRESSEMEDDELELSE – Black Friday uden tilbud: Friluft.dk donerer overskuddet til Julehjælpen

Kilde / Logo / Foto: Friluft.dk

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen