Dahua Technologys nordiske distributørnetværk har fået endnu et ben, når DCS ApS træder ind som ny distributør. Og i modsætning til de øvrige distributører er DCS ApS, gennem sin rolle som rendyrket IT-distributør, fokuseret på prisstærke computer monitors og interaktive whiteboards.

Èn af vores målsætninger for 2022 har været at finde en stærk samarbejdspartner på monitors og whiteboards, og det er nu lykkedes med vores samarbejde med DCS ApS, der er en stærk, nordisk spiller i IT-branchen med rødder helt tilbage til 1994”, udtaler Johnny Lundtoft, Country Sales Manager hos Dahua Technology, om det nye samarbejde.

DCS ApS omsætter for mere end 1.1 milliard på tværs af markeder og timingen i samarbejdet er ikke tilfældig, i en tid hvor både distributører, forhandlere og forbrugere er på jagt efter alternativer i et presset marked.

Siden starten af 2020 har hele værdikæden været presset af produktions- og leveringsudfordringer, stigende priser og nedlukninger. Her 2 år senere er markedet modent til at kigge mod prisstærke kvalitetsalternativer, og vi ser Dahua Technology som et utrolig spændende brand for fremtiden”, supplerer Thomas Kirkeby, CMO hos DCS ApS, om timingen i samarbejdet.

Om Dahua Technology
Dahua Technology er en af verdens ledende udviklere inden for teknologiske løsninger.
Virksomheden beskæftiger mere end 22.000 medarbejdere, hvoraf over 50 % er beskæftiget med forskning og udvikling. Dahua Technology har forpligtet sig til teknologisk innovation, og virksomheden investerer hvert år ca. 10 % af sine indtægter til forskning og udvikling.

Dahua Technology omsatte i 2021 for 4.98mia $ og er repræsenteret i 180 lande.
https://www.Dahua Technologysecurity.com/ceen

Om DCS ApS
DCS ApS har siden grundlæggelsen i 1994 etableret sig som én af Danmarks største distributører og leverandører af IT med en omsætning på mere end 1.100.000.000 kroner, som er skabt på baggrund af lynhurtig logistik, en skarp lagerprofil og en jordnær tilgang til markedet.
www.dcs.dk

Kontakt
Dahua Technology
Johnny Lundtoft
Country Sales Manager
Johnny.Lundtoft@dahuatech.com
53 60 80 05

DCS ApS
Thomas Kirkeby
CMO
tk@dcs.dk
44 22 62 01

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen