Prisloftet, der omfatter flere end 300 varer på tværs af kæderne Netto, føtex og Bilka, bliver forlænget, så det nu løber frem til årets udgang.

PRESSEMEDDELELSE – Salling Group forlænger prisloft i føtex, Bilka og Netto

Danmarks største dagligvarekoncern forlænger garantien for, at flere end 300 basisvarer i Netto, føtex og Bilka ikke stiger i pris på trods af den aktuelle, høje inflation. Prisloftet, som blev indført i maj, skulle i første omgang løbe til 31/10, men forlænges nu til årets udgang.

– Det er en svær tid for mange danskere, der oplever prisstigninger på både energi og udgifter til boligen, men også til det daglige indkøb. Derfor indførte vi prisloftet, og i lyset af den aktuelle situation forlænger vi det, så garantien løber året ud, siger Per Bank.

Kunderne har taget rigtig godt imod prisloftet, der omfatter basisvarer som mel, mælk, havregryn, hakkekød, vådservietter og meget andet. Og set i lyset af de fortsat usikre økonomiske prognoser har det ikke været en svær beslutning at tilføje et par ekstra måneder til prisloftet.

– I vores butikker er prisloftet lig med en garanti, og samtidig har vi fortsat både et fast sortiment af varer til gode priser og tilbud på hundredvis af varer hver uge. Samlet set giver det kunderne mulighed for at handle til fornuftige priser trods den aktuelle situation, siger Per Bank.

Læs mere om prisloft her:

Netto: https://www.netto.dk/prisloft/

Bilka: https://www.bilka.dk/prisloft/

føtex: https://www.foetex.dk/prisloft/

Pressemeddelelse - Salling Group - Logo

KILDE / LOGO / FOTO: Salling Group

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen