Den kommende Alfa Romeo Giulia GTA og GTAm kommer med et væld af muligheder for at tilpasse farver og styling. Prisen for en af de i alt kun 500 eksemplarer bliver cirka 3,3 mio. kr. inklusive danske afgifter.

PRESSEMEDDELELSE: Alfa Romeo er klar med priser på Giulia GTA og GTAm

I starten af marts offentliggjorde Alfa Romeo jubilæumsmodellerne Giulia GTA og den endnu mere brutale GTAm for at markere, at mærket fylder 110 år i år. De to modeller er inspireret af den oprindelige Alfa Romeo Giulia GTA fra 1965 og er baseret på Alfa Romeo Quadrifoglio. De har en endnu mere kraftfuld udgave af Quadrifoglios V6-motor på 2,9 liter med biturbo, som nu yder 540 hk. Samtidig er vægten reduceret betydeligt med udbredt brug af kulfiber og andre letvægtsmaterialer, der gør GTA mere end 100 kg lettere end Quadrifoglio.

GTA og GTAm bliver produceret i i alt 500 eksemplarer, og takket være den stærke motor og den lave vægt får de heldige købere glæde af klassens bedste forhold mellem vægt og effekt – for Giulia GTAm er det blot 2.82 kg/hk. Det gør GTA og GTAm i stand til at præstere som kun ganske få andre. Med Launch Control tager 0-100 km/t. blot 3,6 sekunder. De fire sæder i Giulia GTA gør den til en superbil til hverdagen, mens GTAm med to sæder og sekspunktsseler er tænkt til banen. Begge er imidlertid godkendt til almindelig vej.

En bil og meget, meget mere

Nu løfter Alfa Romeo sløret for priserne på de to jubilæumsmodeller. Prisen for de 500 eksemplarer starter ved 143.000 euro for GTA og 147.000 euro for GTAm uden afgifter og moms. Med afgifter og moms forventes prisen i Danmark at blive cirka 3,3 mio. kr. afhængig af den endelige homologering. Med bilen følger også en hjelm i specifikt design, en køredragt, sko, handsker, dækken til bilen og et særligt kørekursus, der er sammensat af Alfa Romeo Driving Academy. For Alfa Romeo GTA og GTAm er sat i verden for at tilbyde den ypperste køreglæde samt unikke og eksklusive tilpasningsmuligheder. Derfor har Centro Stile Alfa Romeo udarbejdet en række muligheder for at præge GTA og GTAm, der er baseret på den oprindelige Giulia GTA’s rige historie inden for motorsport.

Historiske tilpasninger

For eksempel kan fronten fås med separat farve, som den oprindelige Giulia GTA havde, for at man kunne adskille de enkelte biler i de forskellige løb. Desuden kan kølerhjelmen fås med f.eks. korset eller Biscionen fra Alfa Romeos logo eller farverne fra det italienske flag, ligesom siderne af bilen kan præges med striber og numre. Udover mulighederne fra Centro Stile Alfa Romeo kommer GTA og GTAm i tre farver – GTA Red, Trophy White og Montreal Green – ligesom det italienske flag. Desuden kan farverne på bremsekalibre, syninger i kabinen og sikkerhedsseler foruden styrtbøjlen på GTAm tilpasses. Se forskellige muligheder i konfiguratoren på https://gta.alfaromeo.com/

PRESSEMEDDELELSE - Alfa Romeo - Logo

Kilde / Logo / Foto: Alfa Romeo

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen