Medarbejderne i Kvickly Søtorvet i Silkeborg er i dag blevet orienteret om, at varehuset lukker 31. august i år. Det sker i forbindelse med, at der skal bygges boliger i området.

Til gengæld åbner Coop 2. september et flagskib i samme område på Søtorvet 8, blot 50 meter fra hvor Kvickly ligger i dag. Det bliver en topmoderne SuperBrugsen.

Som tidligere offentliggjort åbner Kvickly nyt varehus på Viborgvej i Silkeborg, hvor Sand Jensen Automobiler i dag har til huse, i slutningen af 2022.

”Vi orienterer medarbejderne i Kvickly Silkeborg nu for bedst muligt at kunne hjælpe dem videre til et job i den nye SuperBrugsen Silkeborg eller en af de øvrige af Coops butikker i området,” siger kædedirektør Torben B. Andersen, Kvickly.

Kvickly Silkeborg på Søtorvet vil fungere helt som normalt med det normale sortiment indtil midt i august, hvorefter der så skrues ned og gøres klar til lukning med udgangen af måneden.

”Vi glæder os til at åbne i Silkeborg med alt det bedste og alt det nyeste, vi kan præstere i SuperBrugsen. Vi forventer, det bliver et af kædens flagskibe,” siger kædedirektør Jesper Gottschalck Jensen, SuperBrugsen.

Den nye SuperBrugsen vil bl.a. indeholde:

o   BrødCooperativet som hver dag tilbyder bagerbrød med gode råvarer af høj kvalitet samt bredt sortiment af to-go løsninger dagen igennem

o   En stor betjent slagter & delikatesseafdeling som tilbyder madløsninger til at tage med på farten samt inspirerende måltider til frokost og aften.

Kvickly på Søtorvet 1 bliver til oktober revet ned for at gøre plads til boliger. AP Pension opfører 286 nye bæredygtige lejligheder, hvor beboerne altså får den nye SuperBrugsen som nabo.

Yderligere information:

Kædedirektør i Kvickly, Torben B. Andersen, 2053 5274

Kædedirektør i SuperBrugsen, Jesper Gottschalck Jensen, 2677 0301

PRESSEMEDDELELSE: Dagli’Brugsen dropper tilbudsavisen

Kilde / Logo: Coop Danmark A/S

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen