Med et resultat før skat på 3,7 milliarder kroner blev regnskabsåret 2018/19 det bedste nogensinde for Lars Larsen Group.

PRESSEMEDDELELSE: Lars Larsen Group præsenterer endnu et rekordresultat

”Det er et resultat, som vi i familien er meget tilfredse med,” siger bestyrelsesformand for Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg.

Trods et år med meget store investeringer i en række af koncernens selskaber kan Lars Larsen Group præsentere en ny indtjeningsrekord for regnskabsåret 2018/19.

Omsætningen lander på 34,7 milliarder, mens resultatet før skat lyder på 3,7 milliarder kroner, hvilket er 3,9 procent bedre end i regnskabsåret 2017/18.

”Det er et resultat, som vi i familien er meget tilfredse med,” siger bestyrelsesformand for Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg.

Han glæder sig specielt over, at koncernen endnu engang har vist fordelene ved at have mange forskellige aktiviteter.

”Grundet meget store investeringer kom JYSK ud af regnskabsåret med et lidt mindre overskud end året før. Derfor er der ekstra god grund til at glæde sig over, at både vores investeringsaktiviteter og en række af de andre selskaber i gruppen har leveret så gode resultater, at det samlede resultat før skat vokser med knap 140 millioner kroner,” siger Jacob Brunsborg.

Bæredygtig vækst

Det er flere forskellige selskaber, der sammenlignet med året før har oplevet en markant fremgang i resultatet.

”Der er blandt andet grund til at fremhæve Actona Company, der har mere end fordoblet resultatet før skat fra 61 til 136 millioner kroner. Men også SengeSpecialisten er en meget positiv historie, fordi det er et selskab, som efter en række udfordrende år nu bidrager positivt til bundlinjen,” siger Jacob Brunsborg.

Også flere af de nye selskaber i Lars Larsen Group oplever fremgang. Det gælder blandt andet Solid Leasing, der går fra et resultat i 2017/18 på 1,3 millioner kroner til et resultat for 2018/19 på 7,2 millioner kroner, ligesom havemøbelproducenten Scancoms mangeårige fokus på bæredygtighed nu for alvor begynder at bære frugt.

”Scancom har på mange måder været forud for sin tid. Blandt andet i form af virksomhedens fokus på miljø og brug af genanvendte og bæredygtige materialer. Netop øget fokus på bæredygtighed er jo noget af det mest markante, vi har set i 2019, og det kan også ses på resultatet for Scancom, som lander på 26 millioner kroner,” siger Jacob Brunsborg.

Fortsat udvikling

Han fremhæver samtidig, at der på trods af rekordresultatet stadig er masser af potentiale i virksomhederne indenfor Lars Larsen Group.

”På trods af at indtjeningen endnu engang er historisk høj, er der stadig selskaber, der leverer negativt afkast. Derfor har vi i seneste regnskabsår gennemført betydelige investeringer i blandt andet Himmerland Golf & Spa Resort og Letz Sushi. På den baggrund forventer jeg også, at vi vil se forbedrede resultater allerede i indeværende regnskabsår,” siger Jacob Brunsborg.

PRESSEMEDDELELSE: Lars Larsen Group præsenterer endnu et rekordresultat

Kilde / Logo / Foto: JYSK

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen