Mange, som skal starte virksomhed inden for transportbranchen, har svært ved at få tegnet en forsikring, men køber du en IVECO Daily varevogn, er det let at klare dette problem.

PRESSEMEDDELELSE – Med IVECO Daily bliver livet nu lettere for alle iværksættere i transportbranchen

Det skyldes, at IVECO og Söderberg & Partners har indgået et enestående samarbejde, som vil gøre det let for nye kunder i transportbranchen.

– IVECO har oplevet, at mange handler er gået i vasken, fordi de nye kunder ikke altid har kunnet tegne en forsikring. Det har vi nu fundet en perfekt løsning på, som gør, at kunden let kan få en ansvars- og kaskoforsikring, der skaber tryghed for alle parter, siger Lars Kragh, Country Sales Manager for varevogne i Danmark.

– Vi har skræddersyet en forsikringspakke til en attraktiv pris for alle nye IVECO kunder, fortæller Henrik Dybdahl, Kundechef hos Söderberg & Partners.

For 24.000 kr. om året får man en god forsikring med selvrisiko på kun 15.000 kr.

– Det er også vigtigt at nævne, at der er tale om en fast præmie, hvilket betyder, at udgiften ikke stiger i tilfælde af skade. Øvrige forsikringer kan også tilbydes via denne aftale, såsom arbejdsskadeforsikring, fragtførerforsikring og ansvar inkl. retshjælp, siger Henrik Dybdahl.

Det er en almindelig opfattelse på markedet, at nye vognmænd uden anciennitet ikke kan tegne forsikring på biler til kurerbranchen. De kan kun tegne forsikringer til denne branche, hvis de har minimum tre år uden skader.

– Dette er et meget stort problem for de vognmænd, der ønsker at starte for sig selv. IVECO er derfor virkelig glad for at kunne tilbyde disse kunder denne mulighed. Nu kan man bestille en IVECO Daily og hurtigt få løst den tidligere problematik omkring forsikringen, siger Lars Kragh og fortsætter:

– IVECO Dailys topudstyrede kampagnemodeller fås i flere modeller, diesel, HVO eller gas, alle med tre års fabriksgaranti. Desuden har vi lanceret et helt nyt kampagnewebsted (www.ivecodaily.dk), der gør det nemt for kunderne at komme i kontakt med IVECO og få et perfekt overblik over vores kampagnebiler, slutter Lars Kragh.

PRESSEMEDDELELSE – Med IVECO Daily bliver livet nu lettere for alle iværksættere i transportbranchen

Kilde / Logo / Foto: IVECO

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen