Den franske producent THOMSON Computing indleder et strategisk samarbejde med DCS ApS om nordisk distribution af laptops og tablets – og med mere end 3.000 varer på vej inden årets afslutningen, kan de nordiske forbrugere se frem til konkurrencedygtige produkter til julehandlen.

”Vi ser frem til et godt samarbejde med DCS ApS, der allerede nu viser, at vi er et godt match. DCS har ambitionerne og musklerne til at åbne det hul i markedet, som de seneste mange måneders prisstigninger har skabt – og hos THOMSON Computing står vi klar til at støtte op om rejsen”, udtaler Kim Koldby, European Country Manager hos THOMSON Computing om det nye samarbejde.

Det nye samarbejde imødekommer de prisbevidste forbrugerne, efter en lang periode med prisstigninger på blandt andet IT- og elektronikprodukter på baggrund de senere års turbulens i samfundet. DCS ApS omsætter for mere end 1.1 milliard på tværs af markeder og samarbejdet er en del af en klar ambition om at øge tilgængeligheden af konkurrencedygtige alternativer.

”I de senere år har vi set en løbende udvanding af udbuddet for entry-level laptops og tablets, som er én af vores kerneforretningsområder. Samarbejdet med THOMSON Computing med Kim Koldby i spidsen giver os muligheden for at genintroducere prispunkter, som vil give vores nordiske forhandlernetværk fornyet styrke”, supplerer Thomas Kirkeby, CMO hos DCS ApS.

Samarbejdet fokuserer primært på konkurrencedygtige laptops og tablets, samt Intels EVO-serie, men breder sig også over blandt andet gaming laptops, monitors, laserprintere og lagring.

Om METAVISIO (THOMSON Computing)
THOMSON Computing er en fransk producent med rødder tilbage til 2013 og selve Thomson Branded er 130 år gammel. De udbyder en lang række produkter med fokus på hurtig eksekvering og skarp go to market. Virksomheden tæller mere end 40 medarbejdere og har hovedsæde i Paris.
https://www.metavisio.eu/

Om DCS ApS
DCS ApS har siden grundlæggelsen i 1994 etableret sig som én af Danmarks største distributører og leverandører af IT med en omsætning på mere end DKK 1.100.000.000, som er skabt på baggrund af lynhurtig logistik, en skarp lagerprofil og en jordnær tilgang til markedet.
www.dcs.dk

Kontakt
THOMSON Computing
Kim Koldby
European Country Manager
kim.koldby@thomsonpc.com
23 23 15 15

DCS ApS
Thomas Kirkeby
CMO
tk@dcs.dk
44 22 62 01

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen