Lange søndage i sengen med rent sengetøj og åbent vindue ud til haven, hvor duftene vælter ind, og der er tid til at slappe af og nyde tilværelsen. Sådan kan man beskrive duften af den nylancerede bodyspray ”Time for Champagnekys” fra Danmarks Dufte.

PRESSEMEDDELELSE - Ny duftlancering: ”Time for Champagnekys” fra Danmarks Dufte

”Time for Champagnekys” byder på en unik kombination af liflig champagne, delikate blomsternoter af viol, syrener og roser samt varme fra rav og vanilje. Det skaber tilsammen en forførende, let duft, der giver associationer til en afslappet feriedag i sengen.

Bodysprayen indgår som en del af den eksklusive kollektion af nichedufte fra Danmarks Dufte, der produceres og sælges i Danmark.

Danmarks Dufte – Luksuriøse dufte med inspiration fra Vestjylland

Det er Silke Pedersen står bag Danmarks Dufte, som hun grundlagde i 2018. Visionen var at skabe luksuriøse dufte produceret i Danmark, som var inspireret af den jyske vestkysts enestående natur og livsstil. Alle dufte tager udgangspunkt i stemninger og nøje udvalgte ingredienser, der indfanger alt det, du elsker ved Danmark.

I 2019 blev de første 3 dufte lanceret, og siden er der kommet nye produkter og dufte til. Nu er den nyeste duft ”Time for Champagnekys” lanceret som en bodyspray, der vækker skønne minder om feriedage.

Bodyspray med duften ”Time for Champagnekys”

Bodysprayen ”Time for Champagnekys” er et alternativ til den tungere eau de toilette og eau de parfume, da duftkoncentrationen er lavere. Derfor kan du også let opfriske duften i løbet af dagen eller bruge sprayen direkte på tøjet eller hovedpuden.

Bodysprayen er mild mod huden og har en hydrerende effekt, da den indeholder mindre alkohol. Derfor er produktet perfekt til daglig brug, når du ønsker en frisk duft, der vækker gode ferieminder.

Produktet efterlader heller ikke mærker på tøjet, og du kan bruge den uden problemer på selv de mest solrige sommerdage.

”Time for Champagnekys” kan fås i en 50 ml bodyspray til kun 145 kr. og kan købes online eller i Danmarks Dufte’s butik i Blåvand, hvor du også har mulighed for at afprøve produkterne.

PRESSEMEDDELELSE - Ny duftlancering: ”Time for Champagnekys” fra Danmarks Dufte

Ansvarlighed er nøglen

De seneste 3 år er Danmarks Dufte blevet nomineret til flere prestigefyldte priser med deres velduftende bodysprays. Det er med til at understrege kvaliteten af produkterne såvel som deres rolle i udviklingen af nye og lækre produkter med udgangspunkt i miljømæssig og social ansvarlighed. Særligt er virksomhedens engagement i bæredygtighed blevet anerkendt sidste år, hvor de blev nomineret til Årets Turisme Bæredygtighedspris af Destination Vesterhavet. Danmarks Dufte tager nemlig stilling til alt fra råvarer til emballage, transport og distribution, så du kan nyde de skønne dufte med god samvittighed.

PRESSEMEDDELELSE - Ny duftlancering: ”Time for Champagnekys” fra Danmarks Dufte

YDERLIGERE INFO: 

Danmarks Dufte® ApS

www.danmarksdufte.dk

Silke Pedersen/Direktør

kontakt@danmarksdufte.dk

+4523251641

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen