Det giver ikke mening at bruge så mange naturressourcer på at trykke tilbudsaviser, mener Coop. Derfor stopper Dagli’Brugsen med at trykke og omdele tilbudsaviser fra alle 310 butikker.

Din postkasse bliver knapt så proppet, når Dagli’Brugsen fra 1. januar 2020 dropper tilbudsaviserne. Udmeldingen kommer i forlængelse af et forslag fra Coops administrerende direktør Peter Høgsted om helt at forbyde husstandsomdelte tilbudsaviser.

”Det giver ikke mening, at der hvert år bliver trykt 84.000 tons tilbudsaviser i Danmark. Det giver ikke mening, at vi fælder flere end 300.000 træer om året. Og det giver ikke mening, at vi lukker 336.000 tons CO2 ud ved at lave tilbudsaviser,” siger Peter Høgsted.

I løbet af 2019 har Dagli’Brugsen løbende reduceret brugen af tilbudsaviser, og nu tager man så skridtet fuldt ud. Fra 1. januar 2020 vil ingen af de 310 Dagli’Brugser trykke og omdele tilbudsaviser. Også omdelingen af tilbudsaviser gennem Den Lille Postkasse stoppes, fortæller kædedirektør Torben B. Andersen.

”Det er det rigtige at gøre. Og det har vist sig, at kunderne ikke efterspørgere den trykte tilbudsavis i samme grad som tidligere. Desuden er der rigtig mange, der får tilbuddene online og via vores app,” siger Torben B. Andersen.

Som en service til de kunder, der foretrækker at læse ugens tilbud på papir, vil Dagli’Brugsen trykke et mindre antal – cirka 50 per butik – af ugens digitale tilbud på papir, som kan hentes i butikken.

PRESSEMEDDELELSE: Dagli’Brugsen dropper tilbudsavisen

Kilde / Logo: Coop Danmark A/S

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen