My Period 

Vi er to iværksættere (Natasha Herbst og Simon Jensen), der fornyligt har lanceret My Period (www.myperiod.dk) som er en abonnementsløsning på økologiske bind og tamponer. Vores koncept  indebærer, at man som medlem selv sammensætter sin ’My Period Box’ med de produkter, man ønsker, og  det antal man har behov for, og får boksen tilsendt hver måned. Man kan også tilføje ’My Goodies’ som er  vores selvforkælelsespakke med udvalgte veganske snacks og selvpleje produkter til at gøre menstruationen  meget bedre. Fordelen ved denne abonnementsløsning er, at det er super nemt, når du er medlem, for du  slipper for at handle menstruationsprodukter fysisk og kommer ikke til at mangle menstruationsprodukter  igen. Med tilkøbet af ’My Goodies’ bliver vores medlemmer overrasket med veganske snacks og produkter  til deres selv-pleje rutine under menstruationen.  

Indholdet i en My Period Box 

Menstruationsprodukterne, som man kan findes i vores bokse, er fra Natracare, der er pionærer indenfor  bæredygtige menstruationsprodukter. Alle produkterne er lavet af 100% naturlige materialer og 100%  certificeret økologisk bomuld, helt fri for viskose, plastik og kemiske stoffer som klorin, parfume og  bindemidler. Natracare tamponerne er lavet af 100% certificeret økologisk bomuld og intet andet. Alle  produkterne er også veganske, biologisk nedbrydelige og kompostbare – dermed sundere for huden og bedre  for planeten.  

Hvad er vores mission? 

Vi vil gøre folks menstruation nemmere og bedre for dem selv og naturen. Vi mener at alle skridt mod  bæredygtighed har en positiv signalværdi og derfor vil vi sprede budskabet om vores brand. Mange  mennesker er ikke klar over, at størstedelen af menstruationsprodukter indeholder skadelige materialer som 

plastik, parfume og klorin, som kan skabe irritation, rødme og kløe. Derfor synes vi, at det er vigtigt at gøre  vores udvalg af produkter tilgængelige for flere og gøre opmærksom på, at der findes andre produkter, end  dem man finder i supermarkederne. Og så vil vi gøre det lidt sjovere at få sin menstruation hver månede! 

Vi er kun lige startet, men vi ser et stort potentiale i vores brand, da vi allerede har modtaget positive feedback  fra kvinder, som har modtaget deres første boks: ”Jeg synes, det er så skønt, at man selv kan vælge indhold  og tilpasse det til ens menstruation. Jeg er så tilfreds […] Desuden forsvandt godterne inden for ti minutter,  shit de var lækre! Derudover var det så god service! Jeg ville anbefale alle at prøve det, det er så meget  pengene værd!”. 

Så hvad tilbyder My Period? 

– Månedlig boks på abonnement med bæredygtige produkter til din menstruation – Økologiske tamponer, bind og trusseindlæg valgt af dig 

– Tilkøb af selvforkælelsespakke i form af veganske snacks og selvplejeprodukter – Gratis hjemmelevering 

My Beriod Box mindste pris: 78,88 kr. (inkl. hjemmelevering) 

My Periods hjemmeside: www.myperiod.dk 

Instagram: @myperiod.dk 

Kontakt:  

22910044 – Natasha Herbst  

60808606 – Simon Jensen 

PRESSEMEDDELELSE – Økologiske menstruationsprodukter på abonnement

Kilde / Logo: My period

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen