OK Mobil 1 Super GT har i denne sæson slået publikumsrekorder, og klassens promotor forklarer, at flere og flere kørere ønsker at deltage i næste sæson

PRESSEMEDDELELSE: Motorsportens nye superklasse nyder stor interesse
Foto: Denner Photo

Kevin Rossel kunne i forrige weekend lade sig kåre som årets mester af OK Mobil 1 Super GT, da han med hjælp fra sin teamchef, John Nielsen, fra Team Flexlease/Strøjer Tegl scorede flest point i løbet af sæsonen.

Men selvom de hurtige biler nu er kørt i garage, så er forberedelserne til næste år i fuld gang.

”Nu sker der mere end nogensinde før i OK Mobil 1 Super GT. Der er virkelig gang i den. Det ser spændende ud. Jeg tror, vi får en endnu bedre sæson i 2020 med flere og bedre kørere med større kvalitet. Der er rigtig mange, der ringer lige nu, fordi de gerne vil køre med i klassen,” forklarer Tom Gaarde Petersen, der er promotor for klassen og ejer af Padborg Park.

Tv og stigende tilskuertal

I denne sæson har motorsportsinteresserede for første gang kunne følge klassen på direkte tv, når Discovery Networks har transmitteret fra løbene, men det er ikke gået ud over tilskuertallene. I august satte Padborg Park ny tilskuerrekord, da flere end 6000 gæster var på lægterne til det prestigefulde Night Race. Og årets finaleløb tiltrak knap 5000 tilskuere.

”Vi havde en rigtig god finale. Der var dårligt vejr, men overraskende mange gæster. Det var rigtig fedt. Generelt kommer der flere og flere tilskuere. Tallene er stigende hele tiden, og det bekræfter bare, at serien bider sig mere og mere fast,” siger Tom Gaarde Petersen.

PRESSEMEDDELELSE: Motorsportens nye superklasse nyder stor interesse

Kilde / Logo: OK a.m.b.a. Foto: Denner Photo

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen