Der er netop indgået en ny 3-årig aftale om levering af fitnessudstyr til både Herre- og Kvindelandsholdet i fodbold.
Dette for at sikre det samme professionelle setup for fysisk træning, når begge landshold afholder samlinger, skal spille landskampe og deltage i slutrunder.

Og det er ikke hvilket som helst fitnesscenter der bliver stillet til rådighed for landsholdene. Det komplette setup fylder en hel håndbold-hal og inkluderer både udstyr til styrketræning, BODY BIKEs og udstyr til restitution. Træningsudstyret følger holdene og det er derfor altid det helt samme setup der står klar, når holdene møder ind til samling. Det gør det langt nemmere at bevare den samme rutine, fordi spillerne og staben allerede er bekendte med det udstyr der trænes med.

“En partner som Fitness Engros er meget vigtig for vores setup. Med den nye aftale som inkluderer både Herre A-landsholdet og Kvinde A-landsholdet har vi gode muligheder for at løfte niveauet væsentligt til vores samlinger”, siger Peter Møller, fodbolddirektør i DBU Elite.

Christian Nørkjær, chef for Herre A-landsholdet Fodbold supplerer:
“I forhold til mit arbejde med at etablere optimale træningsforhold for spillere og trænere, spiller Fitness Engros en meget stor rolle. Både når det kommer til at have det rigtige udstyr, men lige så meget når det kommer til fleksibilitet. Her er Fitness Engros den helt rette partner, da det høje serviceniveau er det helt rigtige i forhold til vores træning”.

Brian N. Andersen fra Fitness Engros er glad for at kunne indgå et tættere partnerskab med DBU med den nye aftale. “Vi har arbejdet sammen med DBU og Herre A-Landsholdet i mange år, så spillerne og den fysiske stab kender allerede vores udstyr og gode kvalitet. Den bliver nu også stillet til rådighed for Kvinde A-Landsholdet. Kvindefodbold har i de seneste år oplevet en stor vækst. Ifølge DIF har mere end 10.000 pige og kvinder, inden for det seneste år, meldt sig ind i en fodboldklub rundt om i landet. Den vækst vil vi, i Fitness Engros, gerne støtte op om. Vi ser frem til at følge Kvindelandsholdet ved VM i fodbold, som skal afholdes i Australien til sommer. Vi er naturligvis meget stolte af, at vi nu leverer et fitness setup til alle landets bedste fodboldspillere”, siger Brian.

Næste gang det mobile træningscenter skal i brug er til landsholdssamlingen inden Herrelandsholdet møder Finland i kvalifikationskampen 23/3.

Kontaktinfo:
Brian N. Andersen
Email: bna@fitnessengros.dk
Tlf: 40 17 34 07

Hjemmeside: https://fitnessengros.dk
Instagram: @fitnessengros

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen