Forældreuniverset er et helt nyt koncept hos Maul Biler. Det har til formål at hjælpe og vejlede forældre til valg af ny bil, når familien vokser.

Men ikke kun det. Forældreuniverset er en kærlig håndsrækning til forældre, der føler sig på herrens mark, når det kommer til valg af ny bil, barnevogn i bilen og sågar autostole. Som prikken over i’ét kan man booke en gratis rådgivning og modtage en skøn babypakke. Maul Biler har indgået et samarbejde med Pixizoo.dk, der har gjort det muligt at skabe udførlige videoguides. “Pixizoo har stillet barnevogn og klapvogn til rådighed, så vi kan skyde videoer af dem i vores biler” udtaler forretningsudvikler, Mathias Schaadt-Hansen “på den måde kan vi give folk et mere realistisk billede af, hvad der egentlig er plads til i et bagagerum og derved give inspiration til, hvilken type bil man kan overveje alt efter pladsbehov”.

Denne del af Forældreuniverset går under betegnelsen barnevognsguiden”. Her er det bådemuligt at se videoer af bilernes bagagerum med barnevogn samt læse tests omkring de forskellige typer barnevogne på markedet. Alt sammen for at give den bedst mulige forudsætning for valg af bil og barnevogn. Derudover byder Forældreuniverset på masser af spændende artikler og blogindlæg skrevet af friske mødre, der står lige midt i børneræset. Mathias Schaadt-Hansen, der selv er blevet far for nylig, beskriver det som “lidt af en udfordring at finde ud af, hvilken bil man skal købe, når man skal have en bette og finde plads til barnevogn og babygrej. Der er overraskende lidt inspiration at finde på nettet – særligt hvis man ikke ønsker den helt store stationcar”. Forældreuniverset er skabt af forældre til forældre og forsøger at vejlede i købsprocessen af ny bil såvel som barnevogn.

Til familien, der ønsker masser af fleksibilitet i hverdagen og den daglige økonomi, har Maul Biler netop gjort det muligt at lease brugte biler. Fordelen er en lav månedlig ydelse, der er inklusiv service og eventuelle reparationer, så man er sikret imod uforudsete omkostninger som til tider kan ryste en lille, ny familie. Derudover er det nemt og hurtigt at skifte bil allerede efter 12 måneder, hvis behovet ændrer sig.

Besøg os på Danmarksvej 32F, 8660 Skanderborg eller klik ind på www.maulbiler.dk, hvor du også finder Forældreuniverset.

PRESSEMEDDELELSE – Nyt koncept hjælper forældre til valg af bil

Kilde / Logo: Maul Biler A/S

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen