På grund af corona dropper REMA 1000 sin Black Friday-kampagne og de velkendte endagstilbud for at undgå at samle for mange kunder i butikkerne på én gang. Til gengæld bliver de samme tilbud spredt ud over flere dage for at skabe en mere sikker indkøbsoplevelse.

PRESSEMEDDELELSE: REMA 1000 aflyser Black Friday i år

Coronapandemien har vendt den verden, vi kender, på hovedet, og været årsag til aflysning af både små og store begivenheder. Og nu er den også årsag til, at REMA 1000 aflyser planerne om at holde Black Friday i kædens butikker i slutningen af november.

Årsagen er, at REMA 1000 ikke ønsker at tiltrække mange kunder til butikkerne med ekstra gode priser på en enkelt dag.

Ifølge kommunikationschef i REMA 1000, Jonas Schrøder, vil kæden derfor droppe selve Black Friday-kampagnen og i stedet sprede de samme gode tilbud ud over flere dage, da det fortsat er kundernes og medarbejdernes sikkerhed, der har førsteprioritet:

”Under hele perioden med corona har vi opfordret vores kunder til at passe på sig selv og hinanden, og vi har anbefalet at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Det betyder blandt andet, at vi skal holde afstand og undgå at samles for mange mennesker på ét sted, og derfor synes vi ikke, det giver mening at holde Black Friday i år,” siger han.

REMA 1000 har igennem hele coronapandemiens forløb i Danmark haft fokus på kundernes og medarbejdernes sikkerhed i butikkerne med blandt andet håndsprit ved indgangen, afstandsmarkeringer, afskærmning ved kassebåndene samt løbende opfordringer til at agere efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

”Vi har som dagligvarekæde også et ansvar i forhold til at give vores bidrag til at forsøge at reducere smittespredningen, så vi i fællesskab kan komme godt igennem denne tid. Og når vi nu vælger at droppe Black Friday, er det fordi, vi ønsker, at det fortsat skal være sikkert at handle i vores butikker,” fortæller Jonas Schrøder.

REMA 1000 har over 350 butikker i Danmark, og det er samtlige kædens butikker, som ikke holder Black Friday i år.

PRESSEMEDDELELSE: REMA 1000 åbner i Mejrup ved Holstebro

Kilde / Logo / Foto: REMA 1000

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen