PRESSEMEDDELELSE: Arenahaven i Ørestad tilbyder bæredygtige boliger

Udlejningen af boligkomplekset Arenahaven i Ørestad er nu i gang. ATP Ejendomme står bag ejendommen, der rummer 153 nye lejeboliger til familier, par og singler.

Markedet for boliger i København er fortsat i vækst, og fokus for lejerne ligger på en god hverdag med udgangspunkt i en bolig tæt på det hele – og gerne med bæredygtige elementer og gennemtænkte løsninger inden for genanvendelse, indeklima og grønne omgivelser.

Arenahaven i Ørestad er et eksempel på en boligejendom, der rummer lejligheder af mange forskellige størrelser til mange forskellige behov. Og samtidig er der tænkt grønne elementer ind i byggeriet.

Arenahaven er første boligejendom fra ATP Ejendommes side og markerer samtidig indledningen på et samarbejde med DEAS, der forestår udlejningen.

”Vi glæder os til at bistå ATP Ejendomme med bl.a. udlejning og administration samt servicering af de kommende beboere. Arenahaven er et spændende projekt med fokus på beboernes komfort og bæredygtighed i et attraktivt område. Ørestad har inden for de sidste ti år udviklet sig til en levende og selvstændig bydel,” siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.

Arenahavens lejeboliger byder på 2 til 4 værelser, og alle lejligheder har enten altan eller terrasse.

Arenahaven går efter grønt guld

Arenahaven ligger på kanten af Kalvebod Fælled. Og det er ikke kun omgivelserne, der er grønne. Målet er nemlig, at Arenahaven DGNB-certificeres med guld. Det er en garanti for, at ejendommen har en bred indsats for bæredygtighed.

På taget er der installeret 239 m² solceller, som er med til at gøre bygningen selvforsynende med grøn energi. Der etableres også et levende og miljøvenligt sedumtag, der opsamler regnvand. Det store gårdrum er, udover at være et socialt aktiv, også udformet som et regnvandsanlæg, der afleder regnvandet på bæredygtig vis.

Arenahaven ligger i Arenakvarteret, der er et nyt bykvarter i Ørestad, der giver plads til bl.a. Royal Arena, en ny skøjtehal og en folkeskole. 

PRESSEMEDDELELSE: Arenahaven i Ørestad tilbyder bæredygtige boliger

Om Arenahaven

  • Ligger på hjørnet af Hannemanns Allé og Ørestads Boulevard
  • Arenahaven er opført i en klassisk u-formet karré, der varierer i højden fra 6 til 11 etager
  • Omfang: 16.390 m²
  • Lejligheder: 153 stk.
  • Lejlighedsstørrelse: 74-109 m²
  • Arkitekt: PLH Arkitekter A/S
  • Indflytning: 1. juni 2020
  • www.arenahaven.dk

For mere information:

Adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, DEAS A/S, mobil 27 90 10 35

Kort om ATP Ejendomme

Hos ATP Ejendomme brænder vi for at skabe de helt rigtige rammer om din virksomhed. Så du kan have dit fulde fokus på dine kunder, medarbejdere og forretning.
Vi ejer, drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark. For os handler det om meget mere end bare mursten og beliggenhed. Det handler nemlig om at skabe rum til mennesker, ideer og den tid, vi lever i. Verden omkring os forandrer sig konstant og kræver, at vi hele tiden er nysgerrige og arbejder for at finde løsninger, der kan være med til at løfte dig ind i fremtiden. Så det gør vi – om det gælder et fullservice kontorfællesskab, et nytænkende spisested eller et ikonisk domicil. Og vi stiller alle vores kompetencer til rådighed for dig i én sammenhængende løsning – du får den fulde pakke, mens vi tager det fulde ansvar. Det ligger i vores DNA at skabe værdi. For dig som kunde, for din forretning, og i sidste ende for os alle sammen. For ATP Ejendomme er, som en del af ATP-familien, ejet af danskerne, og med det følger et særligt ansvar. Vores forretning skal ikke alene give plus på danskernes pensionskonto, vi skal også bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Derfor er vi med til at sætte nye standarder for bæredygtighed og for det gode arbejdsmiljø. På den måde investerer vi ikke bare i ejendomme. Vi investerer i kommende generationer. 

Kort om DEAS-koncernen

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

PRESSEMEDDELELSE: Arenahaven i Ørestad tilbyder bæredygtige boliger

Kilde / Logo / Foto: DEAS

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen