PRESSEMEDDELELSE  – DEAS Gruppen indgår aftale med Aberdeen Standard Investments om overtagelse af selskabets nordiske asset management-forretning inden for fast ejendom

Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Gruppen

Den 30. november blev det udmeldt, at Aberdeen Standard Investments havde valgt DEAS Gruppen til at overtage selskabets asset management-forretning inden for fast ejendom i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Aftalen er nu underskrevet, og handlen forventes afsluttet i slutningen af 1. kvartal eller begyndelsen af 2. kvartal i 2021.

Forudsat endelig godkendelse er det DEAS Gruppens intention at overtage forvaltningen af en portefølje på 132 ejendomme inden for kontor, lager/logistik, retail og boliger. Samtidig og også forudsat endelig godkendelse har Aberdeen Standard Investments valgt DEAS Asset Management til at udføre asset management på vegne af de nordiske aktiver i de pan-europæiske fonde.

Handlen er fortsat afhængig af standardmæssige gennemførselsbetingelser herunder godkendelse fra finanstilsyn.

For mere information

Andrea Ward, Head of Media Relations UK & EMEA, Aberdeen Standard Investments, mobil (+44) 7876 178696

Ann Dorthe Koch, kommunikations- og marketingdirektør, DEAS, mobil (+45) 27 90 12 20

Om Aberdeen Standard Investments

Aberdeen Standard Investments er en global kapitalforvalter dedikeret til at skabe langsigtet værdi for vores kunder.
Med over 1.000 investeringsspecialister administrerer vi £455,6 mia.* aktiver i hele verden. Vi har kunder i ca. 80 lande understøttet af over 40 kontorer globalt. Dette sikrer, at vi er tæt på vores kunder og de markeder, vi investerer i. (* pr. 30. juni 2020).
Vi er dedikerede, langsigtede investorer, der tror på, at teamwork og samarbejde er nøglen til at levere gentagende, stærke investeringsresultater.
Du kan tilgå Aberdeen Standard Investments mediecenter her: https://www.aberdeenstandard.com/en/media-centre

Om DEAS Gruppen

DEAS Gruppen (DEAS Holding A/S) er den ledende asset manager og ejendomsforvalter i Danmark. DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S er selskaber i DEAS Gruppen. Vores mere end 900 ejendomsspecialister leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. DEAS Gruppen er specialiseret i asset management og ejendomsadministration. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Den samlede portefølje under forvaltning udgør EUR +30 mia. AuM med ca. 2.400 ejendomme fordelt på mere end 10 mio. m2. Ca. 70.000 virksomheder og boliglejere serviceres dagligt fra kontorer i København, Aalborg og Aarhus. DEAS Gruppen ejes af Montagu Private Equity.
Se mere på www.deas.dk / www.deasgroup.com

Om DEAS Asset Management A/S

DEAS Asset Management tilbyder asset management-services inklusiv investment management, development, porteføljerådgivning, risikoanalyse mv. til danske og internationale institutionelle investorer og fonde. Den samlede portefølje under forvaltning er EUR 4,2 mia. Et dedikeret team af 24 investeringsprofessionelle forvalter mere end 350 ejendomme med fokus på såvel porteføljer som enkelte ejendomme/projekter inden for erhverv, logistik/lager og bolig. DEAS Asset Management A/S er godkendt af Finanstilsynet som forvalter af alternative investeringsfonde (FAIF) og er en del af DEAS Gruppen.
Se mere på www.deas.dk www.deasgroup.com

PRESSEMEDDELELSE: Arenahaven i Ørestad tilbyder bæredygtige boliger

Kilde / Logo / Foto: DEAS

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen