Estaldo.dk er Danmarks første og eneste fuldt ud digitale ejendomsmægler, og virksomheden er stiftet af den nordjyske serieiværksætter Jakob Neua Nørgaard, der senest har fået sin digitale underskriftsopfindelse Penneo børsnoteret. Nu åbner selskabet for første gang op for salg af boliger i Nordjylland.

PRESSEMEDDELELSE: Estaldo indtager Nordjylland

Estaldo gør det således for første gang muligt at sælge en bolig, helt uden at sælger mødes med både mægler og mulige kunder til boligen. Under Corona-krisen har Estaldo oplevet en voldsom stigning i antallet af kunder, og selskabet har siden januar solgt 50 boliger, bl.a. via et helt specielt 3D-kamera, som gør, at man ikke behøver besøge en bolig for at kunne vurdere den. Estaldo har allerede ni ansatte, herunder tre ejendomsmæglere, der alle sidder i Nordjylland. Salæret er så lavt som 12.500 kr. – i modsætning til de traditionelle mægleres salærer og markedsføringsudgifter på ofte over 100.000 kroner (kilde Bolius). Det gør, at Estaldos kunder alene siden januar har sparet cirka 2,3 millioner i salærer.

Estaldo er i fuld gang med at rulle konceptet ud rundt om i landet, og senest har landets eneste fuldt ud digitale ejendomsmægler åbnet op for salg af boliger i Nordjylland. Samtidig har den lokale mægler Ann Rosenskjold valgt at afhænde sin egen traditionelle ejendomsmæglerforretning for i stedet at skifte til Estaldo. Det samme har to andre mæglere fra en anden lokal ejendomsmægler i Aalborg valgt at gøre. Målet er på sigt at udkonkurrere de traditionelle mæglerhuse.

– Vi mener, vi har opfundet fremtidens måde at handle boliger på. Med den rette teknologi behøver man faktisk ikke mødes med en mægler for at sælge en bolig, for den moderne 3D-teknologi er efterhånden blevet lige så god som virkeligheden. Sammen med et ekstremt lavt salær er vores mål med konceptet at flytte en ret stor del af de nordjyske bolighandler over i en ren digital forretningsmodel, siger Jakob Neua Nørgaard, direktør i Estaldo.  

Kontakter

Jakob Neua Nørgaard, direktør, jn@estaldo.com / 71960808

PRESSEMEDDELELSE: Estaldo indtager Nordjylland

Kilde / Logo / Foto: Estaldo

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen