Den 10. april var det første gang, at ’Årets fugemand’ skulle findes ved det prestigefulde håndværker-awardshow Årets Håndværker. Fugespecialisten ApS blev den første vinder af kategorien. Indehaver René Wilstrup Hansen tror på, at et altid snorlige fokus på kundeservice og kvalitet er, hvad der hev sejren hjem.

Ingen bliver vist fornærmet, hvis man kalder kategorien ’Årets Fugemand’ for en niche-kategori. Men betydningen for korrekt udførte fuger er til at tage at føle på ude hos kunderne. Det er specielt noget, de kan mærke hos FugeSpecialisten ApS, der måtte på den store scene i Cirkusbygningen for at modtage statuetten i førnævnte kategori til Årets Håndværker.

– Jeg er utroligt stolt over, at vi har vundet prisen. Vi lever af glade og tilfredse kunder, derfor er jeg heller ikke bange for at sige, at vi vinder fordi, vi er de bedste. Personligt går jeg ikke glad i seng, før alt er, som det skal være ude hos kunden, fortæller René Wilstrup Hansen Indehaver af FugeSpecialisten ApS.

Det er første gang, at prisen uddeles, og meget passende blev den præsenteret af Dana Lim, Danmarks førende spartel, fuge og limproducent.

De små ting giver de største udslag

FugeSpecialisten ApS udfører fugearbejde for lige dele erhverv og private. I modsætning til mange andre fugefirmaer har man i Bagsværd-virksomheden fået sammensat nogle gode pakkeløsninger, og derfor er det lige så ofte private, der efterspørger dette specialisthåndværk. 

Hos private er der nogle udslagsgivende elementer, der skal være styr på for at få tilfredse og glade kunder. Om end det kan virke banalt, er det noget, FugeSpecialistens medarbejdere er oplært i at have fokus på, René Wilstrup Hansen fortsætter:

– Man skal komme til tiden, man skal udføre det aftalte arbejde korrekt og stå inde for kvaliteten. Det kombinerer vi med en løbende dialog med kunden. Så simpelt er det egentligt. Alle vores fugemontører er oplært internt. Så er vi sikre på, at de ved, hvad firmaet står for og forventer. Samtidig vælger vi de rigtige folk til den givende opgave, for alle har hver deres spidskompetencer.

Rasmus Qvist, salgschef hos Dana Lim, fik æren af at overrække prisen. Og her var der også tilfredshed at spore, når snakken faldt på den nye kategori.

– Det er som bekendt detaljerne, der udgør helheden. Sådan er det også i byggeriet. Detaljer som fugning er en væsentlig del af finishen, men den kan samtidig have betydning for byggeriets brandsikring, tætning og afslutning i form af fugning mellem elementer i betonbyggerier. Vi vil rigtig gerne belønne flid, god kundeservice og veludført håndværk, for det er noget, der skal hyldes.

Kilde / foto: Dana Lim

Skriv en kommentar til pressemeddelelsen